Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 926.
-
Πρόβλημα με wifi [SOLVED]
ΜήνυμαΕγώ θα έπερνα ένα backup και θα δοκίμαζα ένα factory reset για αρχή..
-
Λοιπόν, τελικά συνεννοηθήκαμε με τον φίλο @sideris88 και μέσω anydesk κάναμε δουλειά.. Τα γράφουμε μήπως βοηθηθεί κανείς άλλος. Για αρχή, τελικά αποφάσισε να μείνει με κλειδωμένο bootloader με την Official Global Stable. Το πρόβλημα ήταν οτι είχαμε περάσει ήδη μέσω Mi PC Suite την official chinese 8.1.3.0.MBECNDI. Μέσω MI PC Suite δεν υπάρχει τρόπος να κάνει κανείς flash την global stable, ότι και να κάνεις βγάζει ROM package's signature cannot verified είτε με το αγγλικό είτε με το κινέζικο. Επ…
-
Μπορεί να είναι διαφορετικά πράγματα. Προσπαθώ και εγώ να καταλάβω, γιατί δεν είναι εύκολο να καταλήξει κάποιος σε συμπέρασμα το 1ο είναι οτι *ίσως* σε κάποιους ακούγεται ήχος απο τα μηχανικά μερη της κάμερας ποιό έντονα απο οτι άλλους. Πχ εγώ για να ακούσω το clicking sound πρέπει να κολλήσω κυριολεκτικά το αυτί μου στη κάμερα πίσω όταν κάνει focus. Αυτό φαίνεται θέμα hardware-συναρμολόγησης; Σημείωση είναι φυσιολογικό να ακούγεται κάτι οταν κάνει focus. το 2ο είναι οτι όταν τραβάς βίντεο σε ήσ…
-
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω οτι το gain του Mic είναι αρκετά υψηλά (και κάτι παίζει και με το noise cancellation), εξού και δημιουργεί θόρυβο σε video σε ήσυχο δωμάτιο ή ακούγεται ο ήχος του focus μέσα στο video σε κάποιους. Προσωπικά έκανα κάποιες δοκιμές να το μειώσω μέσα απο το engineering menu και μέσα στο λειτουργικό αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι για την ώρα..Το ΣΚ ίσως ασχοληθώ παραπάνω
-
Εννοώ να διαλέξεις στη σελίδα Message - Xiaomi MIUI Official Forum κάτω που έχει: *Device τo σώστο device σου και να πατήσεις save. Δεν ξέρω αν θα σου κάνει διαφορά, κάποιοι είπαν οτι βοήθησε.
-
οδηγός για redmi note 4
ΜήνυμαΑπο την μια λέει MIUI Global χωρίς τίποτα άλλο, απο την άλλη MBFCNDG , fake =============== Φεβ 5th 2017, 9:04pm =============== Για το nikel Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
-
Πάρε τα last απο google platform-tools-latest-windows.zip (64bit) extract στο C:\ και rename το φάκελο platform-tools σε adb