@tasosko hehe, θα είχαν δεί αυτό Flying penguins - Wikipedia . Επειδή ξέρω για την περίπτωση που λές, όλοι οι πιγκουίνοι ήταν εξοπλισμένοι με τα αλεξίπτωτα που "δανειστήκαμε" απο τον συνδεσμό σας latest
Ξέρω μια καλή κόλλα στιγμής δεν θα ξεκολλάει με τίποτα:). Κάθε φορά που θέλεις να μεταφέρεις κάτι βγάζεις την κάρτα;; Και να πώ οτι βγαίνει και εύκολα στα xiaomi, πρέπει να έχεις την καρφίτσα ;D Σύνδεσε το κινητό και τέλος..
Έχω μια υποψία οτι δεν κάθεται καλά η κάρτα στον αναγνώστη για κάποιο λόγο.. Για δοκίμασε 1) Να κάνεις το clean που μας δούλεψε πριν 2) Μερικές φορές να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις στον υποδοχέα , δηλαδή βάλτην, δες αν δουλεύει, βγάλτην, ξαναβάλτην, δες αν δουλεύει κ.ο.κ, κάντο μερικές φορές Να κάνεις power off τελείως το κινητό σε κάθε προσπάθεια =============== Ιαν 28th 2017, 9:57pm =============== Επίσης, αν δουλέψει αστην μέσα:) Γιατί να την βγάλεις να την βάλεις σε adapter να περάσεις…
Ποτέ δεν ήμουνα σκώληξ, χάλασε η συμφωνία στις διαπραγματεύσεις, είχα καλύτερη πρόταση:D Μέχρι και avatar σας έστειλα και δεν πήρα ποτέ απάντηση...υπάρχουν και αλλού πιγκουινίες που κάνουν πιγκουίνους
Σωστά, εφόσον έχουν τα στοιχεία, ένας φίλος μου είχε πετάξει το κουτί..) Τι γλύτωσε φτηνά με ένα κέρασμα καφέ γιατί είχα βάλει τα στοιχεία του στο mi.com/verify/#imei_en και είχα κρατήσει screenshot:)
Μόλις πατήσεις στο R-Flash θα περιμένεις λίγο και κανονικά πρέπει να σου εμφανίσει μια φόρμα με ένα κουμπί update. Τι σου βγάζει; @geoanto555 καλύτερα fastboot αλλά με φοβίζει λίγο να το γράφω για το θέμα με τα ΙΜΕΙ...