Νομίζω οτι αναφέρεστε σε διαφορετικά πράγματα. Η λέξη κλειδί είναι το ταυτόχρονα Το πρόβλημα που λέμε αφορά το θέμα οτι η 2η sim δεν έπερνε ποτέ 4G (και όχι το ταυτόχρονα): Redmi pro - 4G και από τις 2 sim Προσωπικα δεν έχω 2η SIM οπότε όλα αυτά είναι απο αυτά που έχω αποκομίσει απο τις συζητήσεις..
Αυτό που λέει, δεν μπορεί να βρεί το time_in_state file το οποίο περιέχει πληροφορία πόση ώρα ήταν η cpu0 σε κάθε συχνότητα που υποστηρίζει. Δεν έχει σχέση με deep sleep/4g κλπ.
@gkalen , @derveni μόλις κάναμε δοκιμές με τον φίλο @koziris (thanks!) στην xiaomi.eu rom που έπαιζε 4G και στo 2. Κατέβασα τη rom, δεν είχε το patch, ήταν όλα 1. Δοκιμάσαμε όλα 0 (στην xiaomi.eu) και έχασε την δεύτερη όπως εμάς. Μετά απο δοκιμές, βρήκαμε οτι η τιμή που δημιουργεί το θέμα είναι η ro.mtk_lte_support πρέπει να είναι 1. Οι άλλες δεν έχουν πρόβλημα να είναι στο 0. Τώρα, δεν ξέρουμε πόσο θα επιρρέαζε αυτό το θέμα με το deep sleep, ο @koziris θα ρίξει μια ματιά με το gsam... Αν θέλει …
Στα γρήγορα που το βλέπω, κάνει το ίδιο πράγμα ακριβώς και μάλιστα με τους ίδιους τρόπους. Η διαφορά είναι οτι και στα 2 συμφωνεί εδώ στην τιμή telephony.lteOnCdmaDevice , την έχει 0.