Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 926.
-
1) απο twrp πας mount enable-mtp , συνδέεις το κινητό με το pc και μεταφέρεις την rom απο το pc Ή 2) βάζεις την Rom σε sdcard και απο το twrp κάνεις install το αρχείο απο την sdcard Ή 3) Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) =============== Ιαν 25th 2017, 3:06pm ===============
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi απο το σημείο Σε περίπτωση που όταν ανοίξει το TWRP σας ζητάει να δώσετε password ή στην περίπτωση που τα WIPES δεν ολοκληρώνονται σωστά και βγάζουν failed τότε ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα: Edit: ή αυτό που έγραψε ο @derveni (το ίδιο είναι):)
-
Ναι , λειτουργεί και με locked και unlocked bootloader. Αν το πρόβλημα που έχεις μπορείς να το επαναλάβεις και δεν είναι τυχαίο (ή διαισθητικό:) ), θα μπορούσες να κάνεις και ένα δοκιμαστικό factory reset ( wipe cache, dalvik, + data ) να δεις αν διορθώθηκε. Σημείωση θα χάσεις εφαρμογές μηνύματα κλπ. οπότε θέλεις backup (σε κάθε περίπτωση)
-
Όποιος έχει χρόνο, όρεξη, διάθεση, redmi pro, 2 κάρτες sim 4G, τελευταία devel και το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναφέρεται στο thread, μπορεί αν θέλει να μου στείλει PM να κάνουμε μαζί κάποιες δοκιμές σε σχέση και με την συζήτησή μας με τον @gkalen εδώ: Πιθανή λύση όταν το κινητό δεν μπαίνει σε deep sleep mode Δυστυχώς προσωπικά δεν έχω 2η 4G για την ώρα
-
Η παντόφλα που είναι στην 2η φώτο; Edit: Άκυρο, τις φοράει οπότε είναι πάνοπλη!
-
Καλησπέρα και καλορίζικο... Η rom πιθανότατα να είναι unofficial, καθώς η μόνες official rom είναι stable + devel chinese και έχουν μόνο αγγλικα και ελληνικά. Μπορείς να ξεκινήσεις το διάβασμα απο εδώ Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi Hint: Διάβασε και ξεκίνα κομμάτι της αίτησης για unlock bootloader και κάνε μια αίτηση στην xiaomi γιατί θέλει μερικές μέρες για approve. Δεν χρειάζεσαι την συσκευή για να ξεκινήσεις To section του forum για το Redmi PRO: RedMi Pro…
-
@gkalen και εγώ πιστεύω οτι κάπου εκεί θα είναι και αξίζει να κοιτάξει κανείς αυτό πρώτα. Αν δεν είναι, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για την ώρα είναι στο firmware, μπορεί να κάνω λάθος φυσικά. Η stable έχει ίδιο version non-hlos.bin με την τελευταία devel; Αν ναι, τότε δεν υπάρχει θέμα, αν όχι μπορεί να δημιουργήθηκε σε κάποιο update εκεί. Ένα ίσως σχετικό αλλά διαφορετικό θέμα είχαν τα παιδιά εδώ Νέο redmi 4 με τι ρόμ? , εδώ δεν δούλευε το sim slot 1 ενώ δούλευε το 2, για κλήσεις.
-
Προχώρα, θα ήταν ξεκλείδωτο με official τρόπο και παρέμεινε ξεκλείδωτο:) Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.
-
@gkalen Thanks για την διευκρίνιση δεν μου ήταν ξεκάθαρο, όχι οτι έχει σημασία απλά απο περιέργια Πιστεύω οτι απλά έχει τους 2 τρόπους απλά για επιλογή και για κανένα άλλο λόγο...Δηλαδή λέει διάλεξε είτε μέσω recovery είτε μέσω root explorer. Σχετικά με την γραμμή μου πέρασε και εμένα απο το μυαλό. Προσωπικά έχω την συσκευή, δεύτερη 4g δεν έχω αλλά θα αποκτήσω τις επόμενες 1-2 εβδομάδες οπότε θα έχω ευκαιρία να το ψάξω...
-
Μήπως δοκίμασες στο 2ο SIM slot;