Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 926.
-
Δεν ξέρω αν είναι ίδια περίπτωση αλλά 4) Άνοιξα το Mi PC Suite, ενώ μου έβγαζε οτι δεν αναγνωρίζει την συσκευη, πατώντας στο κάτω βελάκι δίπλα απο το Update και επιλέγοντας R-Flash μου έβγαλε το update σε official developer chinese rom έκδοση (πρέπει να συμβαδίζει με την έκδοση εδώ en.miui.com/download-304.html ). Ξαναδές το λίγο αν θέλεις. Κατά τα άλλα όπως ανέφερα (και ο @geotzia ) δοκιμάζεις και το κινέζικο
-
δωρεάν προσφορά δανείου
ΜήνυμαΜην δίνεις ιδέες στον (πανσοφο) λαό!
-
δωρεάν προσφορά δανείου
ΜήνυμαΠάντως έχει συσκευή google.
-
δωρεάν προσφορά δανείου
ΜήνυμαΓειά σου και σένα, δεν αναζητούν χρηματοδότηση δραστηριότητες έργου, xiaomi δάνειο πάρει mi5s. Δυστυχώς τα engayments αφαιρέθηκαν. Χορηγήσει δάνειο πάρει xiaomi;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΒάλε MIUI 8.1.6 Μέρες απο την πρώτη αίτηση που έιχες κάνει για το δικό σου τηλέφωνο. Δεν έχεις κάνει άλλη ούτως ή άλλως για αυτό το λογαριασμό:) Γράψε απο κάτω οτι είχες γίνει approve και ξεκλείδωσες το πρώτο σου τηλέφωνο αλλά πλέον σου εμφανίζει αυτό το screenshot.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΧμμ, βάλε αυτή που γράφει το site που το αγόρασες ή κάποια απο εδώ (για το mi5) :en.miui.com/download-299.html#435 πχ 8.1.6.0.MAACNDI (MIUI8) Για τις μέρες, υπολόγισε περίπου πόσες μέρες πριν είχες κάνει την πρώτη αίτηση αφού δεν έχεις κάνει άλλη.
-
ΜήνυμαMIUI version: αυτό που σου βγάζει στο about phone screenshot: το screenshot που μας έστειλες που φαίνεται το rejected days of application: πριν απο πόσες μέρες έκανες την αίτηση (δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για σένα βάλε χονδρικά) λόγος: ρώτησέ τους:)
-
Ωραίος, είδες μαθαίνεις και κινέζικα! 干得好我的孩子!
-
ΜήνυμαΗ αίτηση σου φαίνεται οτι απορρίφθηκε και δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο.. Δες αυτό το thread: Unlocking BL Request Thread: If Your Application Rejected/ No Info After 10 Days - Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum Θα πρέπει να στείλεις ένα μήνυμα στο forum Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum (ή/και να προσπαθήσεις να ξαναδοκιμάσεις miui.com/unlock/apply.php?retry=1 - Συνήθως όμως θα έπρεπε να βλέπεις ένα reapply στο screenshot που στέλνεις κάτω απο το reject οπότε …
-
Επειδή ήμουν ίδια περίπτωση με LXKCNMA σε Redmi PRO, σου στέλνω ακριβώς τι έκανα για να την βγάλω copy paste απο άλλο post: --- Προσωπικά ήμουν ακριβώς στην ίδια περίπτωση με κλειδωμένο bootloader. Οπότε είπα να γράψω τι συνάντησα.. Σαν πρώτο βήμα δες για το bootloader αν είναι κλειδωμένος ή όχι. Αν είναι κλειδωμένος εγώ έκανα τα παρακάτω για να βγάλω την LXKCNMA και να πάω στην official developer, όχι όπως γράφει ο οδηγός εδώ αλλά μέσω του Mi PC Suite: 1) Ενεργοποίησα το USB Debugging πηγάινοντ…
-
ΜήνυμαΕίδες μόνα τους λύνονται τα προβλήματα!!
-
Υπάρχουν 2 τρόποι : Κατεβάζουμε στο κινητό (ή απο το PC και το μεταφέρουμε στο κινητό) την ενημέρωση απο το αντίστοιχο thread για το κινητό μας. Μετά μπορούμε 1) Να πάμε μέσα απο το Updater -> πάνω δεξιά 3 τελείες choose update package Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) 2) Μέσω TWRP με Wipe -> Advanced Wipe -> Dalvik Cache + Cache και μετά Install το package με την ROM Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω TWRP & Mi Recovery) Στα …
-
Ethernet
ΜήνυμαΠροσωπικά δεν έχω δοκιμάσει. Απο ότι καταλαβαίνω πχ απο εδώ OTG Ethernet Support - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum μάλλον δεν έχουν προβλέψει κάποια επιλογή στο MIUI. Eξαρτάται απο τον adapter ίσως ο kernel να βλέπει κάποιους και να έχει drivers, και μέσω adb shell να μπορεί να ρυθμιστεί.
-
Επιβεβαιώνω όλα καλά σε redmi pro