Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 926.
-
XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
-
Πάρε ένα like να πας νανάκια τεκνον μου:)
-
yeap προχώρα:)
-
Εννοείς αυτό το post: TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. ;
-
Τιμες SAR για xiaomi κινητα
ΜήνυμαΠου είναι το Pro (omega) ;
-
Πάντως στην xtrv 7.1.12 στο redmi pro δεν την βλέπω στο /data/app
-
mab apk - what's this for? - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Άμα σε ενδιαφέρουν οι συχνές ανανεώσεις/πιθανά νεα features αλλά να δεχτείς οτι μπορεί να αντιμετωπίσεις νέα προβλήματα σε κάθε update δοκιμάζεις devel. Oi stable ανανεώνονται αρκετά ποιο σπάνια και θεωρητικά μπορεί να είναι ποιό σταθερές. Εδώ δοκιμάζεις και αν έχεις κάποιο πρόβλημα πας σε devel. Διαλέγεις δοκιμάζεις και παίρνεις:) stable [Ενημέρωση 5/1/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! : Redmi PRO (Omega) => xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_XTRVbeta1_Stable_V8.1.2…
-
xtv + Xiaomi Redmi Pro
ΜήνυμαTo pro σύμφωνα με το download thread είναι σε xtrvbeta1: * RedMi PRO * omega * 6.0 * DOWNLOAD XTRVBeta1 (Rooted Super User) * 81812501e37fd16c8ff9f6b218534b3a * ΝΑΙ [XTRV-7.1.12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/1 21:15) . Μπορείς είτε μέσω recovery ή απο το miui να κατεβάσεις την rom και μέσω Updater -> Choose Update Package όπως γράφει το thread
-
Καλησπέρα @teom3spro, προσωπικά ήμουν ακριβώς στην ίδια περίπτωση με κλειδωμένο bootloader. Σου παραθέτω τα παρακάτω που είχα γράψει παλιότερα σε άλλο post Σε κλειδωμένο bootloader έκανα τα παρακάτω για να βγάλω την LXKCNMA και να πάω στην official developer, μέσω του Mi PC Suite: 1) Ενεργοποίησα το USB Debugging πηγάινοντας στο About Phone και κάνοντας αρκετές φορές tap στο MIUI Version, και τέλος στο Additional Settings -> Developer Options -> Usb Debugging 2) Κατέβασα το αγγλικό MI PC Suite α…
-
Παράθεση από george.var: “τα έχω κάνει όλα αυτά έτσι...Έχω την xtrv beta1 6.12.1 nikel.αυτη την stable δεν την έχω περάσει.ειχα περάσει την 1.2.0 που είχε ελληνικά,μετά για κάποιο λόγο την βγάλανε και μου ήρθε αυτόματη αναβάθμιση σε 1.4.0 αλλά μου έβγαλε πρόβλημα με την sim....Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα..format..factory reset... Αλλά δεν ξέρω τι φταίει....Είναι πολύ περίεργο... =============== Ιαν 17th 2017, 12:28pm =============== απο recovery τις περνάω πάντα τις rom... ” Όλα αυτα εννοείς αυτά …