Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 926.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από spyroskara: “@stamatisv Άρα λογικά πάλι αίτηση για ξεκλείδωμα... ” Δες το post του @makis1024 για αρχή, δες αν το mi account id στο sms που έλαβες συμβαδίζει με το account που προσπαθείς να κάνεις unlock τώρα ( account.xiaomi.com/ πάνω δεξιά ) . Στο miui.com/unlock/apply.php τι σου βγάζει;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαHmm, @geoanto555 δηλαδή ο περιορισμός των 30 ημερών είναι μόνο για 2 διαφορετικές συσκευές, δηλαδή αν κάνω αίτηση 1/1 και πάω να ξεκλειδώσω 15/2 θα παίξει κανονικά αρκεί να μην έχω ξεκλειδώσει συσκευή στο ενδιάμεσο; Δεν το έχω αφήσει τόσο ποτέ στα ξεκλειδώματα:)
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spyroskara: “Καλησπέρα παιδιά εδώ και ενάμιση μήνα περίπου είναι που έχει γίνει δεκτή η αίτηση για το ξεκλείδωμα και σήμερα που πηγά να χρησιμοποιήσω το unlock tool συνδέθηκα και μου έβγαλε your device isn't supported by Mi Unlock και με έβγαλε στο site και μου λέει να ξανακάνω αίτηση για ξεκλείδωμα.Παίζει κάτι τέτοιο γενικά? ” Mi Devices Bootloader Unlocking Tutorial & English Unlocking Tool Download - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum After getting unlocking permission for…
-
Edit: Διάβασα λάθος..ότι έγραψε ο @BanditGR
-
Πρέπει να έχεις την επίσημη global stable MIUI 8 Global Stable ROM V8.0.3.0.MBFMIDG for Redmi Note 4 (MTK) - Released! - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Δηλαδή το παρέλαβές ξεκλείδωτο; Αν δεν ξεκλείδωσες εσύ την συσκευή σου με το Mi Unlock Tool όπως περιγράφεται εδώ: Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] τότε καλό θα ήταν να ακολουθήσεις την διαδικασία όπως στην Περίπτωση 1 εδώ: Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
-
Το μόνο που θα χρειαστεί να μεταφέρεις/κατεβάσεις στο κινητό σου είναι την ελληνική rom . Ακολούθησε τους οδηγούς με ευλάβεια:) Όλα πρέπει να γίνουν με συγκεκριμένη σειρά... Υπάρχουν 2 εκδόσεις, η stable και η devel: xiaomi-miui-hellas 6.0_omega_V8_XTRVbeta1_7.1.5.zip : τελευταία devel xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_XTRVbeta1_Stable_V8.1.2.0 : τελευταία stable Άμα σε ενδιαφέρουν οι συχνές ανανεώσεις/πιθανά νεα features αλλά να δεχτείς οτι μπορεί να αντιμετωπίσεις νέα προβλήματα σε κάθε update δοκι…
-
Δεν νομίζω λίγο που το είχα δει μια φορά, αλλά δεν ξέρω σίγουρα προσωπικά
-
Δες στο google play για HiddenCall - hide your Number, Caller ID Widget μπορεί να κάνει κανένα...
-
Είναι γνωστό, μάλλον θα χρειαστεί να ξαναπεράσεις το APN , δες εδώ XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
-
Στις σημειώσεις φαίνεται οτι είναι..και στο other syncing items που γράφει εκεί φαίνεται οτι ειναι on. Αμα πατήσεις πάνω στο Other syncing items θα δείς και τα υπόλοιπα που λέει οτι είναι on. Επίσης δες στο Settings -> Sync πρέπει να είναι ενεργοποιημένο αυτό πρώτα (λογικά είναι). Αμα έχεις και άλλα accounts πχ google στα settings -> other Accounts μπορεί να είναι ενεργοποιημένα και εκεί για sync με την google Edit: Φαίνεται οτι έχεις 440MB data στο mi cloud όλο και κάτι θα έχει μέσα:)
-
Έχεις την official global stable rom του κινητού σου..Το οποίο είναι καλό, γιατί μερικοί πωλητές βάζουν unoffical custom εκδόσεις. Αν σε ενδιαφέρει κάποια στιγμή να βάλεις την ελληνική rom της κοινότητας μπορείς να ξεκινήσεις να διαβάζεις απο εδώ: Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi Αν σε ενδιαφέρει για backup apps/εικόνες/επαφές κλπ θα βρείς μια εφαρμογή Mi Account στο κινητό σου όπου συνδέεσαι με τον Mi λογαριασμό σου. Μπορεί να το έχεις κάνει ήδη αυτο. Μπορείς …
-
Ναι θα βοηθούσε αν ξέραμε τι προσπαθείς να κάνεις; Σε ενδιαφέρει να κάνεις unlock την συσκευή;
-
Τι θέλεις να κάνεις, για αρχή;