Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 926.

• Πάτησες στο create mi account και σου βγάζει κινέζικα; Δές αν έχει ένα κουμπί με 3 τελείες κάτω αριστερά που αλλάζει γλώσσα. Εναλλακτικά μπορείς και απο desktop ή απο το Mi Account app στο κινητό , δες εδώ έχει οδηγίες για τη δημιουργία account Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]

• Για official rom δεν υπάρχει κάτι επίσημο, μόνο εικασίες/φήμες...

• Συμφωνώ με Alex, mόνο αν σε ενδιαφέρει η μεταπωλητική του αξία και αν θέλεις να το κρατήσεις λίγο, το καταλαβαίνω σε ένα βαθμό. Γιατί αλλιώς με την πληθώρα συσκευών και την συνεχή εξέλιξη οι διαφορές θα είναι μικρές.

• Λογικά θα μπορείς να δείς απο το Data Usage ποιές εφαρμογές έχουν χρησιμοποιήσει δεδομένα τις τελευτάιες μέρες, αφού δεν το χρησιμοποιείς, μπορεί να δείς κάτι περίεργο εκεί.. Κάποιες όπως gmail,playstore κλπ μπορεί να έχουν κάποια data αν ανοίγει το mobile για syncs κλπ.

• Εννοείς οτι δεν έχεις περάσει το αρχείο μέσα στο storage του τηλεφώνου; Αν ναί, μπές στο recovery και ακολούθα την adb sideload μέθοδο: Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) Αν όχι, εξήγησε λίγο παραπάνω:)

• @spyroskara καλή θητεία. Με redmi pro θα μπεις μέσα; Εγώ στα νιάτα μου... (Nokia 3210)

• @spyroskara Υπάρχουν 2 εκδόσεις, η stable και η devel. Εδώ μπορείς να τις βρείς xiaomi-miui.gr/community/wsif/…7-Xiaomi-RedMi-PRO-Omega/ : Τελευταία devel: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…a-V8-XTRVbeta1-7-1-5-zip/ Τελευταία stable: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-0-Xiaomi-RdMi-PRO-Omega/ Άμα σε ενδιαφέρουν οι συχνές ανανεώσεις/πιθανά νεα features αλλά να δεχτείς οτι μπορεί να αντιμετωπίσεις νέα προβλήματα σε κάθε update δοκιμάζεις devel. Oi stable ανανεώνονται αρκετά ποιο σπάνια και θεωρητικά μπο…

• ΟΚ είναι όντως unofficial η rom. Θα πρέπει να διαβάσεις τον οδηγό που σου έστειλα για αρχή : Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi . Εν ολίγης, θα πρέπει να δεις αν o bootloader σου είναι locked ή unlocked : Tutorial:1 Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Ανάλογα με το αν είναι locked ή unlocked ακολουθείς τις οδηγίες για το ξεκλείδωμα στον οδηγό ( Περίπτωση 1 ή Περίπτωση 2). Μετά θα πρέπει να περάσεις την twrp recovery και τελικά το ελληνι…

• Παράθεση από spyroskara: “Καλησπέρα παιδιά, νέος στην xiaomi και έχω κανα μήνα τώρα το κινητό το χ20 αν έχει σημασία με unofficial rom και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βάλω κάποια ελληνική rom. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε ποια rom να επιλέξω γιατί δεν καταλαβαίνω και πολύ.Ευχαριστώ. ” Καλό θα ήταν να στείλεις ένα screenshot απο το about->phone να δούμε τι γράφει εκεί. Για την ελληνική rom της κοινότητας μπορείς να ξεκινήσεις να διαβάσεις απο εδώ: Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παρα…

• Το link έχει κάποια comments απο ένα συγκεκριμένο κατάστημα, δεν ξέρω πόσο επίσημα είναι ( το έχω γράψει και comment στο συγκεκριμένο thread ). Μου κάνει εντύπωση πάντως να έχει γίνει discontinue ήδη ένα κινητό που το έιχες ώς flagship πριν απο 6 μήνες. Στο site της xiaomi στην κίνα δεν υπάρχει στο μενού αλλά στο αγγλικό υπάρχει. Είδωμεν.. Στο κατάστημα που έγραψε ο demakhs υπάρχει πάντως

• Καλή ερώτηση..βλέπω κάποιες αντίστοιχες ερωτήσεις στο αγγλικό forum (π.χ Redmi Pro has been discontiuned - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ), ή υπάρχει κάποια έλλειψη γενικά στο προιόν αυτή τη περίοδο ή η xiaomi το έκανε discontinue

• Συμφωνώ σε όλα:) Δεν είναι και η καλύτερη μέθοδος αλλά έτσι είναι..Εφόσον έχεις εγκριθεί για το unlock και στην σελίδα miui.com/unlock σου βγάζει το link για το Download tool, τότε έχει γίνει ο λογαριασμός approve και δεν χρειάζεσαι retry προφανώς. Κατά τα άλλα βεβαιώσου οτι έχεις κάνει είσοδο στο mi account, στο κινητό, με το ίδιο λογαριασμο-uid με τον λογαριασμό που πήρες approve. Τέλος δες αν στο approval sms σου συμβαδίζει ο αριθμος uid με το Mi account uid είναι το νουμερο που σου εμφανίζει…

• Η αίτηση σου απορρίφθηκε και δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο.. Δες αυτό το thread: Unlocking BL Request Thread: If Your Application Rejected/ No Info After 10 Days - Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum Θα πρέπει να στείλεις ένα μήνυμα στο forum Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum ή/και ξαναδοκιμάσεις miui.com/unlock/apply.php?retry=1 Edit: Αμα διαβάσεις το thread θα δεις οτι στο νέο μήνυμα πρέπει να δίαλεξεις type unblock BL και να γράψεις τα παρακάτω: - Mi Account …

• MiUI globeROM Builder

stamatisv - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Interesting...project και για το greek community

• Καλησπέρα, καλως ήρθες, και καλορίζικο! Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιες εφαρμογές απο το playstore: chomp sms, google messenger, Handcent Next SMS . Υπάρχει και η συγκεκριμένη mod εφαρμογή xiaomi-miui.gr/community/wsif/…F-Xiaomi-Redmi-PRO-Omega/ . edit: Σε αυτό το thread υπάρχει μια συζήτηση σχετικά: Καλή εφαρμογή για 160 ελληνικούς χαρακτήρες (μικρά & Κεφαλαία) στα sms; Αν σε ενδιαφέρει η ελληνική rom για το redmi pro, μπορείς να ξεκινήσεις διαβάζοντας απο εδώ: Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλ…

• Ναι απο οτι φαίνεται είναι γενικό και δεν έχει σχέση με την ελληνική rom

• Χμμ νομίζω ναι, έχω παρατηρήσει ενα widget καιρού που έχω βάλει το οποίο δείχνει και αφύπνιση οτι κάποιες φορές μου βγάζει κάποιες random ώρες, τυχαία, χωρίς να έχω προγραμματίσει αφύπνιση. Ενεργοποιώ και απενεργοποιώ ένα ξυπνητήρι και φεύγει μετά. Είχα υποθέσει οτι ήταν θέμα του widget και δεν το έχω ψάξει παραπάνω. Edit: Μάλλον είναι γνωστό/αντίστοιχο πρόβλημα αυτό που λέω: Incorrect alarm time displaying on the widgets/apps - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum

• Προσωπικά έιχα το ίδιο θέμα με το fastboot. Εφόσον το κινητό είναι το Redmi PRO (omega) Βεβαιώσου οτι έχεις εγκαταστήσει τους ΜΤΚ drivers όπως αναφέρεται εδώ: Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi Δοκίμασε άλλη usb θύρα, αν θυμάμαι καλά νομίζω οτι μου είχε λειτουργήσει βάζοντας το σε άλλη usb (usb2). Αν η θύρα είναι μπλε και οχι μαύρη τότε λογικά είναι USB3 . Καλό θα ήταν να έχεις 64bit windows γενικά. Δοκίμασε και άλλο laptop/pc αν είναι δυνατόν.

• Μπορεί να σου είχε έρθει ξεκλείδωτο τότε:)

• Έχεις κάνει αίτηση για unlock εδώ miui.com/unlock/ ; Απο τον οδηγό που σου έστειλε ο @lallasgr Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Φαίνεται οτι έχεις την official stable, φαντάζομαι οτι και ο bootloader θα είναι locked, το κοίταξες;