Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 926.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΑν και δεν καταλαβαίνω το κομμάτι "Έχω ξεκλειδώσει το Note 4 της γυναίκας μου χωρίς να χρειαστεί να κάνω αίτηση(!?) " :D, πάντως σύμφωνα με τον κινέζο με τον κάθε approved λογαριασμό μπορείς να ξεκλειδώσεις μια συσκευή ανά 30 μέρες. Οπότε αν έχουν περάσει 30 μέρες απο το προηγούμενο unlock (και μετά μπορεί κανείς να συνδέσει άλλο account μέσα). Σε κάθε περίπτωση στο ενδιάμεσο δεν χάνεις κάτι, εφόσον περιμένεις το κινητό, να κάνεις ένα νέο λογαριασμό, με άλλο νούμερο κινητού, και apply για unlock…
-
Ωρα για flasharisma
ΜήνυμαΗ διαδικασία είναι αντίστοιχη, unlock απο official, εγκατάσταση twrp recovery, εγκατάσταση rom απο το twrp. Ναι πρέπει να γράψεις το πραγματικό κινητό για verification και εκεί θα πάρεις το approval sms (αν και όταν γίνει approve θα φαίνεται και στο unlock site το download link)
-
Ωρα για flasharisma
ΜήνυμαΑμα δείς στις ανακοινώσεις νέων εκδόσεων "Οι ROM είναι mixed με Source από xiaomi.eu & en.miui.com". Η διαδικασία εγκατάστασης με την unofficial eu είναι ίδια/αντίστοιχη. Σχετικά με stable/devel, άμα σε ενδιαφέρουν οι συχνές ανανεώσεις/πιθανά νεα features αλλά να δεχτείς οτι μπορεί να αντιμετωπίσεις νέα προβλήματα σε κάθε update δοκιμάζεις devel. Oi stable ανανεώνονται αρκετά ποιο σπάνια και θεωρητικά μπορεί να είναι ποιό σταθερές. Εδώ δοκιμάζεις και αν έχεις κάποιο πρόβλημα πας σε devel.
-
Δές τι γράφει στο about -> phone . Η λεγόμενη fake rom έχει το tag LXKCNMA . Αν την εμπιστεύεσαι και δεν έχεις πρόβλημα στη χρήση, μπορείς να την κρατήσεις φαντάζομαι.. Δεν θα έχει OTA updates πάντως. Δες και εδώ Miui 8.0.4.0 on Redmi Pro??? - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum και εδώ Trojan.AndroidOS.Boogr.gsh - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ( disclaimer, δεν λέω οτι έχει κάτι απαραίτητα )
-
Ωρα για flasharisma
ΜήνυμαΓια να κάνεις flash την ελληνική xtrv rom θα χρειαστεί να κάνεις unlock τον bootloader (ακόμα και αν είναι ήδη unlocked πρέπει να διαβάσεις σχετικά γιατί πρέπει να ακολουθήσεις συγκεκριμένη διαδικασία). Όταν περάσεις την rom το κινητό θα είναι unlocked με root ( αλλά και σε περίπτωση που δεν ήταν θα μπορούσες να το ξανακάνεις unlock ). Μπορείς να ξεκινήσεις μελέτη απο εδώ Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
-
Ωρα για flasharisma
ΜήνυμαΌχι δεν τις υποστηρίζει, αλλά τα παιδιά βγάζουν συνεχώς τις νέες εκδόσεις στη devel rom και μπορείς να το κάνεις update μέσα απο το updater tool κατεβάζοντας το νέο update ή μέσα απο το twrp recovery. Επίσης μπορείς να γυρίσεις στην official όποτε θέλεις..
-
Παράθεση από blackm76: “Πέρασα την καινούργια Ρομ στο mi3 μου. Κόλλημα πλέον δεν υπάρχει αλλά δε λειτουργούν τα δεδομένα. Υπάρχει λύση; ” Έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε αυτό το thread αλλά και εδώ XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
-
Παράθεση από nifitsa_kakia: “Σέυχαριστώ πάρα πολύ. Θα δοκιμάσω όσα είπες και θα επανέλθω! Το brightness όταν μπαίνει στο αυτόματο και είναι χαμηλά ο φωτισμός της οθόνης το κάνει πολύ έντονα. Όταν ΔΕΝ είναι στο αυτόματο το κανει μόνο όταν είναι πάρα πολύ χαμηλά η φωτεινότητα. Τη θήκη που είχα(που ήταν flip με μαγνήτη) την έβγαλα τελείως γιατί την υποψιάστηκα και εγώ και μου κάνει εντύπωση γιατί το πρόβλημα ξεκίνησε τη μέρα που τη φόρεσα.... Το τεστ το έχω κάνει ήδη και δε μου βγάζει κάποιο error,…
-
Για αρχή θα δοκίμαζα και εγώ διάφορα roms και τουλάχιστον την stable και devel official. Μήπως το brightness είναι στο auto και υπάρχει κάποιο θέμα με το light sensor (πχ το κάλυπτε η θήκη); Πατώντας στον dialer *#*#6484#*#* έχει κάποια test εγώ θα έκανα ότι είναι σχετικό με οθόνη/light sensor. Πατώντας *#*#3646633#*#* έχει κάποιο hardware testing μενού αλλά δεν βλέπω πουθενά display μόνο touchscreen στο δικό μου. Δεν νομίζω οτι θα βγεί κάτι απο αυτά αλλά δεν χάνεις τίποτα. Επίσης θα δοκίμαζα να…
-
Ναι προφανώς, θα πρέπει να ξεκλειδώθει και το νέο...Μπορείς να ξεκλειδώσεις μια συσκευή ανα 30 μέρες με το account σου. Αν έχουν περάσει 30 μέρες απο το προηγούμενο unlock θα μπορείς να κάνεις πάλι την διαδικασία για unlock απο το παλιό account και χωρίς να περιμένεις Αν δεν έχουν περάσει 30 μέρες τότε ή φτιάχνεις νέο account και κάνεις την διαδικασία απο την αρχή ή περιμένεις..
-
Τότε έχεις σίγουρα το Redmi Pro (omega) Προσωπικά ήμουν ακριβώς στην ίδια περίπτωση με κλειδωμένο bootloader. Οπότε είπα να γράψω τι συνάντησα.. Σαν πρώτο βήμα δες για το bootloader αν είναι κλειδωμένος ή όχι. Αν είναι κλειδωμένος εγώ έκανα τα παρακάτω για να βγάλω την LXKCNMA και να πάω στην official developer, όχι όπως γράφει ο οδηγός εδώ αλλά μέσω του Mi PC Suite: 1) Ενεργοποίησα το USB Debugging πηγάινοντας στο About Phone και κάνοντας αρκετές φορές tap στο MIUI Version, και τέλος στο Additi…
-
+1 μέχρι να σβήσει ο ήλιος
-
Για δές εδώ : Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) αρκεί να μην είναι major upgrade πχ διαφορετικά android versions I guess . Καλό θα ήταν να το πάρεις ένα backup τώρα πριν κάνεις οτιδήποτε πάντως:)
-
Παράθεση από tzemelini: “Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγες μέρες το Redmi Pro 3/32. Φοράει MIUI Global 8.2/Stable 8.2.17.0.0(LXKCNMA) Τι Πρέπει να κάνω για να πέρασω την ελληνική? Ευχαριστώ. ” Για αρχή δες ακριβώς ποιά είναι η συσκευή σου, αν είναι το Redmi 3 Pro (ido) δεν είναι το ίδιο μοντέλο με το Redmi Pro (omega). Έπειτα διάβασε προσεκτικά τον παρακάτω οδηγό: bit.ly/2irtO6V και τους οδηγούς που περιέχει μέσα. Η LXKCNMA είναι η λεγόμενη fake rom που βάζουν οι πωλητές για multilingual support κα…
-
Για το dolby atmos, ύποτίθεται οτι ενισχύει την ποιότητα του ήχου κυρίως με ακουστικά. Θεωρητικά προσφέρει βελτιωμένη απόδοση ήχου σε ψηλά-χαμηλά, δύναμη, καθαρότητα κλπ. Για το mi remote, είναι ωραίο, το χρησιμοποιώ με μερικές συσκευές ήδη:) . Σχεδόν με όλες τις συσκευές που το δοκίμασα έχω κάνει pair. Το mi4 έχει σιγουρά IR Blaster, το mi3 δεν πρέπει να έχει, οπότε προφανώς το mi remote δεν θα λειτουργεί στο mi3. Αν θέλεις οπωσδήποτε να τα σβήσεις, με μια γρήγορη αναζήτηση και χωρίς να έχω δοκ…
-
Παράθεση από AJP23: “Παιδιά καλησπέρα... Πριν 2-3 ημέρες έβαλα στο κινητό μου την XTRVbeta2- 6.12.29 | Beta κ παρατήρησα διάφορα προβλήματα όπως για παράδειγμα: (1) δεν μπορώ να συνδεθώ με τα δεδομένα παρά μόνο μέσω wifi, (2) μου είχε σβηστεί η εφαρμογή mi remote όπου είχα αποθηκευμένες διάφορες τηλεοράσεις και (3) δεν μπορώ να αλλάξω το default θέμα της συσκευής κ να βάλω κάποιο άλλο... Θέλω γι αυτούς τους λόγους (κυρίως για τον πρώτο) να βάλω αυτήν εδώ τη ρομ (7.1.5)... Η διαδικασία είναι η απ…