Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-926 από 926.
-
Παράθεση από brougos: “Καλησπερα και χρονια πολλα.......εχω αγορασει ενα Redmi PRO απο φιλο...εχει μεσα την 8.0.6.0 και ολα λειτουργουν καλα εδω και ενα μηνα που το εχω .....εχει βγει καινουργια stable πλεον και λεω να την περασω...μπαινοντας ομως σε recovery το TWRP ειναι κινεζικο.......τι γινεται σάυτη την περιπτωση για να περασω ελληνικο?και γιατι αφου εχει περασμενη ελληνικη stable απο εδω μεσα το TWRP παρεμεινε κινεζικο? ” Λογικά απλά αρκεί να αλλάξεις την γλώσσα όπως φαίνεται γράφει στον ο…
-
Αν και δεν είμαι ειδικός, my 2 cents: 1) Σχετικά με το Dolby Atmos, είναι μια εφαρμογή που έχει γίνει port για την ενίσχυση του ήχου με την συγκεκριμένη τεχνολογία της Dolby. 2) Σχετικά με το "Τηλεχειρισμός" , αν είναι το Mi remote που φαντάζομαι, είναι μια εφαρμογή για να μπορείς να αξιοποιήσεις τις υπέρυθρες. Διαλέγεις τη συσκευή (πχ TV, aircondition κλπ), μετά μάρκα και τέλος κάνεις calibrate την εφαρμογή για να επικοινωνήσει με τη συσκευή σαν remote control. Δεν γνωρίζω, ούτε είχα παρατηρήσε…
-
Πρίν λίγο έκανα update σε redmi pro επιτυχώς και εκ πρώτης φαίνονται όλα όπως πριν.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠήγαινε στο miui.com/unlock/apply.php , κάνε Login με τον λογαριασμό που έχεις δημιουργήσει και κάνε apply για unlock. Συμπλήρωσε την αίτηση σωστα και βάλε κάποιο λόγο σοβαρά, μην γράψεις απλά plz unlock :D. Αν δεν έχεις δημιουργήσει λογαριασμό φτιάξε πρώτα όπως γράφει στο νήμα. Εγώ γενικά πήγαινω μετα στο account.xiaomi.com και κάνω το security checkup 100% και συμπληρώνω λίγο το προφίλ/κάνω verifications. Στο γράφει ο OP και στο screenshot, "Αν δεν πατήστε απλά εδώ". Θα περιμένεις μετά μερικές…
-
Μερικά +1 και απο εμένα: username: stamatisv