ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
Ποιό patch έχεις βάλει; αυτό που υπάρχει ήδη στην Rom;:) Οταν κάνεις update την rom θα πανωγραφεί το system και ότι αλλαγές ύπηρχαν εκεί. Αν το patch είχε κάνει αλλαγές εκεί προφανώς θα πανωγραφούν. Αν έκανε κάτι άλλο τώρα κάπου αλλού (πχ για να καταλάβεις στο data ) μπορεί οχι, δηλαδή εξαρτάται τι κάνει το patch.
Ακριβώς αυτό σου έλεγα πρίν , απλά σου είπα να το κάνεις έτσι γιατί ήθελες να δείς που μπαίνει username και password για τον outgoing server Anyway, αφού έπαιξε όλα καλά!
Δεν ξέρω αν το έχετε δοκιμάσει, αλλά δοκίμασε με κλειστό το κινητό να κρατάς πατημένα VOL UP + VOL DOWN + POWER ταυτόχρονα και δες μήπως αλλάξει το 900Ε
Δεν έχω την συσκευή μαζί μου atm να τεστάρω, θα το έχω σε λίγο. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον το username και password είναι κοινό για incoming/outgoing, δεν δουλεύει; outgoing server smtp-auth.forthnet.gr , port 465 και security SSL =============== Φεβ 23rd 2017, 5:57pm =============== Λοιπόν.. αφαίρεσε τον παλιό λογαριασμό, και πήγαινε settings -> accounts : other accounts -> Add -> Corporate βάλε το mail σου και λάθος password (βάλε ότι να ναι) Στο DEFAULT SETTINGS διάλεξε IMAP και πάτα sign in Λ…
Δοκίμασε να κάνεις delete το λογαριασμό να τον ξαναπεράσεις, λογικά θα στο ζητήσει... =============== Φεβ 23rd 2017, 1:53pm =============== Edit: IMAP έχεις σωστά; αν είναι pop θέλει προσοχή μην χάσεις τα mail αν τα τραβάει στο κινητό και τα διαγράφει μετά
Οι ρυθμίσεις είναι στο link του @NasDriver , συγκεκριμένα εσύ θέλεις ρυθμίσεις εξερχόμενης αλληλογραφίας τα παρακάτω: * Outgoing SMTP-AUTH * smtp-auth.forthnet.gr (port 465) * smtp-auth.forthnet.gr (port 587) * Με οποιαδήποτε σύνδεση (Forthnet ή όχι). Ιδιο Username/password. βάλε το encrypted ssl ώς server, το 2ο κουτί δηλαδή - Email Address: user@ath.forthnet.gr - Email Username: user.ath.forthnet.gr
Ναί είναι η κλασσική unofficial που είχαμε αρκετοί. Ο @demakhs θα στην βγάλει τσακ μπαμ, αλλά αν δεν τα καταφέρετε να βρεθείτε πες μας να σε βοηθήσουμε:)
Welcome! για αρχή κάνε post ένα screenshot απο το about phone να δούμε τι rom φοράει, αν είναι official ή όχι Δεν μπορείς να περάσεις την ελληνική με κλειδωμένο bootloader.