Έχουμε και πιγκουινοδουλειές, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε συνέχεια με ατελή ασπόνδυλα ζώα με μακρύ κυλινδρικό και γυμνό σώμα, που αποτελείται από δακτύλιους1. 1. Wikipedia Σκουλήκι - Βικιπαίδεια
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
Μπορεί να μην έχει κατέβει σωστά, τσέκαρε το μέγεθος ή αν χρειαστεί και το md5 με το WinMD5 Free - Windows MD5 Utility Freeware . Θα πρέπει να είναι 906545301e6bd11f7692ea81b3327925
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
Το συγκεκριμένο patch έχει μπει μερικώς στην ελληνική rom γιατί ήταν αυτό που δημιουργούσε το πρόβλημα με το 4G στην 2η slot. Edit: Το έχουν διορθώσει, οι αλλαγές που κάνει η τελευταία έκδοση patch είναι ήδη στην ελληνική
@mixaliscy μάλλον αναφέρεσαι σε αυτό: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CHECK . Προσωπικά δεν ισχυρίστηκα οτι είναι καλό να προχωρήσεις με unofficial unlock ή τυχαία τελείως, παρά μόνο οτι δεν έχω δεί redmi pro ξεκλείδωτο με unofficial τροπο και απαντούσα σε ένα thread σε τελείως υποθετική ερώτηση (δεν είχε παραλάβει κάν το κινητό).
Ο "ορθόδοξος"-ασφαλής τρόπος αυτό λέει. Δεν σημαίνει οτι είναι ο μόνος τρόπος πάντα. Έχουμε δεί διάφορα, πχ χρήστες να καταφέρνουν να ξεκλειδώνουν με unofficial ή άλλους χρήστες να καταφέρνουν να περνάνε μέσα απο το updater official και χωρίς να κάνουν wipe data καταλήγουν πχ να έχουν ένα κινητό με data απο την αρχική unofficial κλπ. Αν θέλεις να είσαι 100% σίγουρος ακολουθάς τους οδηγούς, τόσο απλά:)
Μάλλον δημιούργησα σύγχυση:D Αν και διάβασα το συγκεκριμένο thread "διαγώνια" και δεν μπορώ να πω οτι κατάλαβα τι γίνεται :P, η αναφορά μου στο 99,9% (για το Redmi PRO) ήταν ακριβώς για αυτό το λόγο που είπε ο @mixaliscy , το οτι δεν έχουμε δεί ακόμα δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει/θα υπάρξει. Αλλιώς θα έλεγα 100%... Αν ξεκλείδωσες και έβαλες twrp και ελληνική θεωρώ όλα καλά. Γενικά τελείως, ο ορθόδοξος τρόπος για install είναι unofficial => official => ξεκλείδωμα => twrp => xtrv αν είναι ξεκλείδωτ…