Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@gkalen Σ' Ευχαριστώ πολύ για την εκτενή ανάλυση της διαδικασίας που ακολούθησες και για το χρόνο σου. Απορία 1η: Γιατί βάζουμε την ρομ στο TMP αλλά τελικά δεν το χρησιμοποιούμε; Γιατί δεν κάνουμε απλά reboot σε twrp; Απορία 2η: Η Έκδοση που υπάρχει και κατέβασα για το mi-9 είναι η stable 10.2.16.0 - ενώ αυτή που έχω εγώ ,και υποτίθεται ότι είναι η τελευταία stable γιατί σε έλεγχο δεν βγάζει ότι υπάρχει καινούργια για update, είναι η 10.2.9.0 γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά; Μήπως είναι διαφορετικέ…
-
Καλησπέρα. Για το Mi-9 τι υπάρχει σε Stable; Υπάρχει κάποιος οδηγός για το συγκεκριμένο τηλέφωνο; Έχεις καμιά ιδιαιτερότητα που πρέπει να προσεχθεί; Την έχει περάσει κάποιος; Το M1902F1G είναι το Cepheus; Όσο και να έψαξα στο forum δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη και δεν είμαστε για λάθη. Ευχαριστώ.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα, εγώ μέτρησα 4. Μόλις έγινε η ενέργεια για ξεκλείδωμα. Τελικά η άδεια που είχα πάρει για το Hennesy πριν σχεδόν 3,5 χρόνια, ισχύει ακόμα. 168 ώρες για το ξεκλείδωμα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρέα. Έχεις κάποιος κάπου έτοιμα link που πρέπει να ακολουθήσω, μόλις πήρα το Μι 9. Ξέρετε έλεγχο bootloader , ξεκλείδωμα κ.τ.λ. Θα μπορέσω λέτε να χρησιμοποιήσω την άδεια που είχα για το προηγούμενο τηλέφωνο; Ευχαριστώ.