Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία.
-
Μπήκε η τελευταία ΡΟΜ στο Mi-9 cepheus. Όλα πήγαν καλά. Μέχρι τώρα την μόνη αλλαγή που είδα είναι την καινούργια εφαρμογή που πρόσθεσαν, "Health". Έχω όμως μια απορία. Οι Stable δεν έβγαιναν πιο αραιά; Κάθε 3 μήνες περίπου; Τώρα γιατί βγαίνουν τόσο πυκνά;
-
@anakondagr Και σε μένα μόλις το δοκίμασα, δουλεύει κανονικά.
-
Μπήκε η 11. 0.4 στο mi9 Cepheus. Όλα πήγαν καλά.
-
@gvoi Στο δικό μου δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά, είμαι στα ίδια. Χρησιμοποιώ την Lite έκδοση, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο.
-
Καλησπέρα. Η κουρτίνα εφαρμογών στην τελευταία ενημέρωση πως ενεργοποιειται;
-
Καλησπέρα. Μόλις περάστηκε στο Mi-9 Cepheus η τελευταία με wipe cash. Όλα πήγαν καλά, μένει να δούμε τι άλλαξε από την προηγούμενη. Μπράβο παιδιά.
-
Καλημέρα. Τι γίνεται; Σε κάθε αναβάθμιση θα έχουμε και "Format Data"; Μήπως μπορεί κάποιος που έχει ολοκληρωμένη εικόνα να βγάλει κάποιο οδηγό για το πότε χρειάζεται, τι , για πιο τηλέφωνο, από ποια έκδοση σε ποια (TWRP - ROM) κ.τ.λ. Ξέρω είναι πολλά, αλλά νομίζω άρχισε να μπερδεύεται πολύ το πράγμα. (Σημείωση : Ενώ έχω δηλωμένη την Stable για το Mi-9, mail δεν ήρθε για την νέα την νέα αναβάθμιση. @MIUI_ART. Δεν έχει και πολύ σημασία, αφού παρακολουθώ ούτως η άλλως το forum, απλά το αναφέρω μήπω…
-
Καλησπέρα. Ξέρουμε τι άλλαξε σε σχέση με την προηγούμενη;
-
@amavroudis Σ' Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Αυτό ήταν. Την τελευταία φορά το θυμόμουν μέσα στο μενού του Developer, με το Hennessy που είχα πριν.
-
Καλησπέρα. Τι κάνουμε για να έχουμε SMS με παραπάνω από 60 χαρακτήρες. Δεν είναι ενεργοποιημένο το Ελληνικό MOD.
-
Καλησπέρα. Χρόνια Πολλά. Mi-9 (Cepheus). Μόλις έκανα την εγκατάσταση της MIUI-11 (Android 10) από την προηγούμενη XTRV stable Android 9 . Με μια πρώτη ματιά όλα πήγαν καλά. Έγινε η εγκατάσταση και άνοιξε η συσκευή σε λογικό χρονικό διάστημα (όχι μεγάλες καθυστερήσεις). Η εγκατάσταση έγινε μέσα από TWRP αφού πρώτα πέρασα την τελευταία έκδοση TWRP που υποστηρίζει Android 9 & 10 για το Mi-9. Έκανα μόνο FACTORY RESET. (Οχι Format Data - είχα κάνει την πρώτη φορά που είχα περάσει την Ελληνική ROM). Σ…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
bzanios - - Recoveries
Μήνυμα@spirosmeg - @geoanto555. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Mi-9 (Cepheus) Μόλις έκανα την αναβάθμιση του Recovery. Όλα πήγαν καλά - δεν χρειάστηκε Format Data. Ακολούθησα την 1η διαδικασία της 1ης σελίδας και μετά την πρώτη επανεκκίνηση μου ζήτησε κωδικό τον οποίο έδωσα και τον δέχτηκε. Το μόνο που έκανα ήταν πριν να ξεκινήσω, να αλλάξω το κλείδωμα του κινητού από γράφημα σε PIN. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο. .
-
bzanios - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα. @geoanto555 @amavroudis Ετοιμάζομαι να περάσω σε MIUI 11 και τα πρώτο βήμα είναι να περάσω την τελευταία έκδοση του TWRP (3.3.1 25/08/19 από 3.3.1 01/06/19) η οποία υποστηρίζει και το Android 9 αλλά και το 10. Όταν έκανα την πρώτη φορά την διαδικασία για να περάσω τα TWRP και XTRV του forum, έκανα Format Data. Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί πάλι (Format Data); Αν απενεργοποιήσω το γράφημα και τα δακτυλικά πριν το UpDate, βοηθάει σε κάτι; Αν περάσω τελικά το νέο TWRP και δεν χρειαστεί …
-
Καλησπέρα. ΕΡΩΤΗΣΗ : Περιμένουμε να βγει MIUI 11 Stable και σε GLOBAL ή μόνο σε CHINA;
-
bzanios - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Για να βάλουμε το MIUI 11 με το Android 10 θα πρέπει πρώτα να αναβαθμίσουμε το TWRP στην τελευταία έκδοση για το MI9, την 3.3.1_25-08 android-9-10, η οποία με βάση το όνομα αν κατάλαβα καλά κάνει και για το Android 9 που έχω τώρα; Έχουν παρατηρηθεί τίποτα προβλήματα με το MI9;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “XTRV-MI9_V11.0.2.0.QFACNXM_v11-10” ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Είναι για το "Cepheus", με Android 10; (Τώρα έχω την XTRV Miui 10 V:10.2.16.0 PFACNXM) Ποια η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να μπει σωστά; Υπάρχει κάποιος καινούργιος οδηγός; Πρέπει να αλλάξουμε και TWRP; Θα βγει αντίστοιχη σε Global (Eu); Την έχει περάσει κάποιος;
-
Καλημέρα. Την τελευταία λίστα που κυκλοφόρησε χθες με τις ημερομηνίες.
-
Καλησπέρα. Ξέρω ότι είναι λίγο κουραστικό, αλλά με το Mi-9 (Cepheus), τι γίνεται; Δεν εμφανίζεται σε καμιά λίστα ότι θα πάρει την αναβάθμιση. Γνωρίζουμε κάτι; Αν ΝΑΙ, θα έχει και την καινούργια έκδοση Android ή θα είναι MiUI 11 με την έκδοση Android που έχει τώρα;