Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Τα παιδιά που είχαν πρόβλημα με το Hennessy ( @rulis, @Petran3 ) , είχαν Ρουτάρει;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα. (ο DOCTOR ακόμα 2 χρόνια στην Yamaha).
-
Επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω για κινέζικες εφαρμογές και στο Hennessy το mi video και ο browser είναι στα κινέζικα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα.
-
Μέχρι τώρα όλα καλά, πέρα από αυτά που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ. Η μπαταρία φαίνεται να τα πηγαίνει καλά. Αν και δεν έχει πολύ σημασία αλλά είναι ένα δείγμα το antatu score, αυτό σε σχέση με την beta 2 έχει ανέβει 10000 μονάδες περίπου. Έχει φτάσει στις 62554. Ας ελπίσουμε όταν θα αρχίσουν να μπαίνουν τα mod, να μην βαρύνει. Μπράβο παιδιά.
-
@ErU$ Φίλε μου μήπως πήγε κάτι στραβά στην εγκατάσταση; Σε μένα δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Ούτε Restart, ούτε προβλήματα με Winbank κ.τ.λ. Μήπως έχεις Root, αναφέρανε πολλοί προβλήματα, κυρίως με το Magisk. Μήπως έπρεπε να κάνεις Factory Reset και δεν έκανες. Δοκίμασες να καθαρίσεις τις cash.
-
Κατέβασα και τις δύο (ARΩΜΑ & XTRV). 1η Προσπάθεια με ARΩΜΑ απέτυχε. Από την στιγμή που τελείωσε η εγκατάσταση και έκανε εκκίνηση, έβγαζε μήνυμα ότι η εφαρμογή Ασφάλεια σταμάτησε και μετά από λίγο έκανε κάτι σαν επανεκκίνηση. Εμφάνιζε το logo της ARΩΜΑ και μετά από λίγο άνοιγε. Δεν ήταν κανονικό Restart γιατί δεν ρωτούσε για κωδικούς SIM, ήταν ενεργοποιημένες από πριν. (Καλό είναι να κατέβει για να μην παιδευτούν και άλλοι, έχει πρόβλημα). 2η Προσπάθεια με XTRV. Αυτή την στιγμή είναι στο logo MI…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (09/03) Ολοκληρώθηκε η διανομή 34 ROM για τις συσκευές σας. ΠΡΟΣΟΧΗ ! H ROM του RedMi Note 3 (Hennessy) έχει Source από China ROM. ” Ερώτηση : Η Pre-Beta 2 που είχαμε βάλει στο Hennessy ήταν από Global Source, Θα πρέπει να κάνουμε πάλι Factory Reset για την περάσουμε;