Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλό μήνα.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
bzanios - - Recoveries
ΜήνυμαΑυτές οι μέρες είναι δύσκολες στην δουλειά και δεν πρέπει να μείνω από κινητό, οπότε μια και μου έκατσε η εγκατάσταση χωρίς προβλήματα θα την κρατήσω. Απλά θα έχω το νου μου για την επόμενη φορά να το κάνω σωστά μέσα από τις Advanced επιλογές (τις cash και τα Data - OXI το System).
-
bzanios - - Recoveries
ΜήνυμαΠαιδιά δεν ξέρω τι έγινε αλλά τα έκανα και τα δύο. Αν και η μία προσπάθεια όπως προείπε και η Ειρήνη, ήταν λάθος, η δεύτερη με το slide που έκανα χωρίς να μπω στις advanced επιλογές άφησε τις εφαρμογές όπως τις είχα.
-
bzanios - - Recoveries
Μήνυμα@fog τώρα που το λες έχεις δίκιο για την περίπτωση της advanced επιλογής και τα check box. Αλλά με το slide για Factory Reset, δεν θα έπρεπε να κάνει και τα Data, άρα Factory Reset;
-
bzanios - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 Φίλε Γιώργο, έχω περασμένο το TWRP 3.2.χ.χ, κάνοντας Factory Reset για να βάλω την Pre-Beta Ρομ για το Hennessy, μετά το πέρας της εγκατάστασης είδα ότι υπήρχαν όλες οι εφαρμογές που είχα πριν. Σαν να μην έκανα Factory Reset. Ενώ στην ουσία έκανα και μάλιστα 2 φορές πριν την εγκατάσταση της ΡΟΜ. Την πρώτη έκανα slide for Factory Reset την μπάρα μέσα από το μενού του "WIPE" και αμέσως μετά, επέλεξα "Advanced" όπου τσέκαρα τις δύο επιλογές για την cash και το System. Μετά από αυτά, έκα…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Τελικά από μπαταρία για το Hennessy είμαστε στις 2 μέρες με απλή χρήση με κλείσιμο της συσκευής το βράδυ. Άρα δεν νομίζω σ' αυτό τον τομέα να έχουμε βελτίωση. Βέβαια θα πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν ότι το κινητό είναι τριών χρονών, οπότε η μπαταρία έχει τα χρονάκια της, άρα ίσως να είναι και δικαιολογημένη η μικρή διάρκεια.
-
-
-
-
Καλημέρα. Σήμερα μόλις συνδέθηκα στο διαδίκτυο εμφανίστηκαν στην κουρτίνα 2 εικονίδια του play store και η περιγραφή τους ήταν όλη στα κινέζικα. Προσπάθησα για screen shot αλλά δεν τα κατάφερα. 13:28 Τελικά έβγαλα μια φωτογραφία. Συνεχίζει να το εμφανίζει. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50809/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα.