Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
@MIUI_ART Με το Hennessy πως πήγε; Υπάρχουν προβλήματα με το κινέζικο source; Μπορείτε να μας ενημερώσετε τι διαφορές θα δούμε, σύμφωνα με αυτά που είχαμε μέχρι τώρα; Ευχαριστώ.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΌχι δεν το κρατάω μυστικό. Το έγραψα στο πιο πάνω post (1001). Αλλά για περισσότερη λεπτομέρεια : Στην εφαρμογή "Amazfit Pace" κάτω δεξιά διαλέγουμε το "Me". Μετά "Setting" --> "System Permissions" και τέλος ενεργοποιούμε το "Notification Read Permission".
-
Τελικά για το Hennessy να φανταστώ ότι έχει προβλήματα και δεν θα βγει.
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα@pavlidisc Δεν έβγαζε καθόλου την κλήση, αλλά μόλις το βρήκα τι έφταιγε.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΔεν ξέρω τι να σου πω. Και μένα μέχρι πριν την προηγούμενη έκδοση δούλευε μια χαρά και τα μηνύματα και οι κλήσεις, όμως σταμάτησαν μετά την τελευταία αναβάθμιση (πριν την σημερινή που κατεβάζω για να δοκιμάσω). Δεν ξέρω μπορεί να φταίει και η Ρομ του κινητού, δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Τα δικαιώματα πάντως τα έχει κανονικά η συσκευή. Εδώ να αναφέρω ότι τα Test που έχει η εφαρμογή, δουλεύουν μια χαρά. Δεν ξέρω τι γίνεται. Edit Τελικά μόλις το ξαναέψαξα και βρήκα τι φταίει. Υπάρχει και μία ρ…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΑς ελπίσουμε να κάναν κάτι με τις κλήσεις γιατί μετά την τελευταία αναβάθμιση σταμάτησαν και πλέον ενώ είναι συνδεδεμένο με το κινητό και έχει όλα τα δικαιώματα παρόλα αυτά ο καλόν δεν φαίνεται στο ρολόι.
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Cosmote (Internet)
bzanios - - Cosmote (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΕίμαι στην Cosmote τον τελευταίο 1 χρόνο. ήρθα στην Cosmote από HOL (Vodafone) και πιο μπροστά Forthnet. Μέχρι τώρα δεν είμαι ευχαριστημένος. Μόνο από την αλλαγή από Vodafone σε Cosmote έχασα 0,5ΜΒ στο κατέβασμα. Απ' ότι κατάλαβα από την εμπειρία των τελευταίων χρόνων, η Cosmote, Forthnet παίζουν στα ίδια επίπεδα και λίγο πιο πάνω είναι η Vodafone. Για 1 (ένα) μήνα δοκίμασα What's up της Cosmote και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Στα σημεία που το χρησιμοποιούσα (Δουλειά - Σπίτι κ.τ.λ.) είχε…