Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Όλα καλά στο Hennessy. Πολύ καλό λοκάρισμα GPS (γρήγορο με 10 σχεδόν δορυφόρους) αλλά έχω μια μικρή υποψία για το σήμα του wifi. Θα δούμε τις επόμενες μέρες. Μεγάλη αγωνία για το αν όντως βελτιώσανε την μπαταρία όπως ανακοινώσανε. Για μια ακόμα Ρομ, τουλάχιστον στο Hennesy, δεν υπήρξε αναβάθμιση του Android Security Patch. Μπράβο παιδιά για την δουλειά σας.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Τέρμα κάτω στο ScreenShot ανακάλυψα Κινέζικα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48706/
-
-
-
Συγνώμη αν ακουστώ αρνητικός αλλά τα όνειρα και τα θέλω δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τι εννοώ με αυτό. Όταν ανακοινώσανε την MIUI 9 μιλήσανε για πολύ ελαφριά με καλύτερη διαχείρηση μνήμης και κατανάλωση μπαταρίας, με πάρα πολλά καινούργια χαρακτηριστικά και καινούργιες εκδόσεις Android. Μάλιστα για να έχουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, σταματήσαν τις αναβαθμίσεις σε πάρα πολλά μοντέλα για πολλούς μήνες. Και τελικά σήμερα, μετά από τόσους μήνες προσπάθειας και αναμονής μιας Ρομ…
-
-
-
Ερώτηση μήπως κάποιος γνωρίζει. Πάνω στον Router έχω έναν σκληρό δίσκο USB ο οποίος είναι χωρισμένος σε δύο partition. Όταν συνδέομαι με το κινητό στο Router και ανοίξω τον Explorer της MI τότε με ενημερώνει ότι o Router συνδέθηκε και υπάρχει κάτω και δεξιά επιλογή για τον Router. Όταν τον επιλέξω, διαβάζει κανονικά τα δύο partition του σκληρού αλλά όταν μπαίνω μέσα σ' αυτά, οι φάκελοι είναι κενοί. Φαντάζομαι όλο αυτό είναι λογικό γιατί δεν έκανα πουθενά LogIn (έχω βάλει user και Password στον σ…
-
Μόλις περάστηκε στο Hennessy. Όλα πήγαν καλά ως προς την εγκατάσταση. Μάλλον υπήρχε ένα θεματάκι στον Updater, δεν ξέρω αν υπήρχε συνωστισμός στους Srever αλλά έκανε πάρα πολύ ώρα για να κατέβει. Μου έδινε την εντύπωση ότι σταματούσε το κατέβασμα όταν έσβηνε η οθόνη (αν και έχει πλήρη δικαιώματα για να λειτουργεί - κατεβάζει και όταν κλείνει η οθόνη και μέχρι τώρα δούλευε σωστά), γι' αυτό και αναγκάστηκα να κρατάω την οθόνη ανοικτεί μέχρι να ολοκληρωθεί. Να σημειωθεί ότι το FIX για τον Updater τ…
-
-