Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΤο δοκίμασα και εγώ μόλις πήρα στα χέρια μου το mi-band 4, και δεν το κάνει. Αυτή την στιγμή έχω το pace με το Amazefit και το mi-band 4 με το mi-fit.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Ξέρω ότι είμαστε σε καλοκαιρινό mood, αλλά μήπως κάποιος έχει κάποια άποψη για τα ερωτήματά μου στο παρακάτω post : [Stable] MIUI V10.3.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 02/06/2019 Ποστ : 915 Ευχαριστώ.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαιδιά μήπως μετά την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής, γίνεται. Γιατί βλέπω επιλογή για προσθήκη και άλλης συσκευής ενώ έχω είδη το pace συνδεδεμένο.
-
Καλησπέρα στην παρέα. 1) Σταθερή 10.3.χ.χ έχει βγει για το Μι-9 Cepheus; Τώρα έχω την 10.2.16. 2) Υπάρχει κάποιο νήμα για την 10.2.16 για τυχόν bug και δεν μπορώ να το βρω; 3) Στο Μι-9 έχεις κάποιος πρόβλημα με την ασύρματη φόρτιση; Πήρα σήμερα στα χέρια τον ασύρματο φορτιστεί της Xiaomi των 20w αλλά δεν φορτίζει. Ενεργοποίησα το NFC αλλά πάλι τίποτα. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; 4) Έψαχνα την επιλογή φωτογράφισης του φεγγαριού αλλά δεν μπόρεσα να την βρω, δεν υπάρχει στην 10.2.16; 5) Στην 10.2…