Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από Xasta11: “αναδειχνει redmi και μπαίνει στο recovery ” Στην ερώτηση που έκανες εδώ είναι η απάντηση.. Να παρακολουθείτε ένα θέμα όταν ρωτάτε κάτι..
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geoanto555 - - Recoveries
ΜήνυμαΕδώ εισαι.. κατεβάζεις το τελευταίο twrp που θα βρεις στη πρώτη σελίδα κ ξεκινάς.
-
@manwlis77 όταν μπορείς Έλα λίγο στο chat...
-
@manwlis77 όταν μπορείς Έλα λίγο στο chat...
-
Ωραίος.. κρατά το κ πες μου αν υπάρχει θέμα στο επόμενο φλας.. Μιλάμε για το 20-03.21-2
-
Ωραίος.. κρατά το κ πες μου αν υπάρχει θέμα στο επόμενο φλας.. Μιλάμε για το 20-03.21-2
-
Βάλε το επομενό κ κρατά το. Πες Μ απλά αν μπαίνει κ είναι οκ.. Το φλας νομίζω είναι δεδομένο...
-
Βάλε το επομενό κ κρατά το. Πες Μ απλά αν μπαίνει κ είναι οκ.. Το φλας νομίζω είναι δεδομένο...
-
Παράθεση από manwlis77: “Twrp ? Δώσε να δοκιμάσω αρκεί να μην χρειαστεί να ξαναστεισω το κινητό !!! ” Aν πρόλαβες να το κατεβάσεις , σβήσε το, νομίζω βρήκα καποιο πρόβλημα και με το format οπότε κατέβασε το νέο στο προηγούμενο μήνυμα..
-
Παράθεση από manwlis77: “Twrp ? Δώσε να δοκιμάσω αρκεί να μην χρειαστεί να ξαναστεισω το κινητό !!! ” Aν πρόλαβες να το κατεβάσεις , σβήσε το, νομίζω βρήκα καποιο πρόβλημα και με το format οπότε κατέβασε το νέο στο προηγούμενο μήνυμα..
-
E δεν νομιζω να εχεις θεμα... twrp_apollo_MI10T-PRO_3.5.1.A10-20-03-2021_d-bl.img/file edit: νομιζω βρήκα και το πρόβλημα με το format data. twrp_Apollo_3.5.1.A10-20-03-2021
-
E δεν νομιζω να εχεις θεμα... twrp_apollo_MI10T-PRO_3.5.1.A10-20-03-2021_d-bl.img/file edit: νομιζω βρήκα και το πρόβλημα με το format data. twrp_Apollo_3.5.1.A10-20-03-2021