Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Eγκατάσταη stable rom
Μήνυμαmifirm.net/download/4769
-
Eγκατάσταη stable rom
ΜήνυμαΔιάβασε λίγο τι σου γράφω.. ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ FASTBOOT ROM οχι την zip - recovery σορρυ λαθος συνδεσμο σου εβαλα εγω.. μισο..
-
MI 10 Σπασμένη Οθόνη
ΜήνυμαΠαράθεση από nikos112: “η οθόνη της αντικατάστασης δεν είναι η γνήσια Xiaomi ” μάλλον αυτό ισχύει...
-
Eγκατάσταη stable rom
Μήνυμαειχες global android 10? Κατεβασε την τελευταια..
-
Eγκατάσταη stable rom
Μήνυμαβαλτην να κατεβαίνει.. θα περάσεις το στοκ recovery με την εντολή. fastboot flash recovery recovery.img fastboot reboot με το + πατημενο. θα μπει σε αυτο και θα κανεις wipe all data και reboot to system/
-
Eγκατάσταη stable rom
Μήνυμαειχες global πχ? κατέβασε την ρομ που είχες σε fastboot από εδώ..
-
Eγκατάσταη stable rom
Μήνυμαναι οκ , σε ρωτάω αν έχεις καποια fastboot rom στον υπολογιστή σου για να χρησιμοποιήσουμε το stock recovery.img
-
Eγκατάσταη stable rom
ΜήνυμαΠοια ρομ έχεις στο κινητό; Έχεις αυτή την ρομ σε fastboot?
-
Eγκατάσταη stable rom
ΜήνυμαΌπως είσαι σε twrp μπες σε wipe/format data/ πληκτρολόγησε το yes και enter. Μετά reboot to system.
-
MI 10 Σπασμένη Οθόνη
ΜήνυμαΔεν μου έχει τύχει να σου πω για την συγκεκριμεννη συσκευή. Ας μας πουν το λάθος που βγάζει αρχικά , εκεί είναι το κλειδί της υπόθεσης.
-
Στο κάνει με το τελευταίο twrp ?
-
ή δώσε fastboot boot ονομαtwrp.img
-
lavender δείχνει καλή....
-
Eγκατάσταη stable rom
ΜήνυμαΕπειδή δεν έχω στήσει για αυτό το πρόβλημα που υπάρχει με το mtp μετά από format data κ reboot recovery έχε στο μυαλό σου ότι αν δεν μπορείς να μεταφέρεις την ρομ στον εσωτερικό χώρο κ έχεις drivers κανονικά θα ανοίξεις το cmd και θα δώσεις . adb shell mkdir /data/media κ μετά reboot recovery.
-
Xiaomi mi11 china Vs global
ΜήνυμαΧτύπα το τότε. Εγώ σε κυρτή δεν έβαλα ποτέ tg. Προσοχή μην βάλεις ποτέ με UV κόλλα . Μου έτυχε σε ένα one plus που μου φέρανε κ για να το βγάλω έσκασα..Ξυραφάκι κ κόβε με φόβο μην γρατσουνισεις την οθόνη. Το θέμα χώρου είναι καθαρά δική σου επιλογη κ πάει ανάλογα κ με την τιμή.
-
Xiaomi mi11 china Vs global
ΜήνυμαΌλα είναι θέμα τσέπης. Αν σε παίρνει να το αγοράσεις κάνε το. Φυσικά αν δεν σου λείψουν τα χρήματα και δεν τα έχεις ανάγκη. Γενικά είμαι της άποψης να μην αγοράζουμε πολύ ακριβά κινητά γιατί σε έξι μήνες θα έχει βγει κάτι νέο και πάει λέγοντας.. Όμως αν έχεις σκοπό να το πάρεις κ να το κρατήσεις 2-3 χρόνια τότε αξίζει σίγουρα γιατί ακόμη κ τότε θα περνάει η "μπογιά" του.