Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geoanto555 - - Recoveries
ΜήνυμαΜπα, δεν βγαίνει, βαράει σφάλμα στο κλεισιμο και δεν μου δίνει και το γιατί..
-
ΜήνυμαΔες εδώ Twrp Στην πρώτη σελίδα για τα mi10 - pro.
-
ΜήνυμαΔεν έχει σημασία τι λέει στο script γιατί διαβάζει το prop του twrp. Το νέο του "Ιταλού" δεν παίζει σε ultra??
-
Redmi 6a hard brick
ΜήνυμαΤο κινητό πρέπει να είναι κλειστό. Να το συνδέσεις ενώ τρέχει το spflash με κάποιον συνδυασμό. Δεν ξέρω αν είχες ποτέ mtk
-
Πρόβλημα με το ακουστικό
ΜήνυμαΘέλουν καθάρισμα μετα από κάποιο καιρό. Δοκίμασε με ένα πανακι βρεγμένο με οινόπνευμα , νωπο ...
-
TWRP
ΜήνυμαΜπορεί απλά το twrp να μην είναι συμβατό με την Ρομ που έχεις. Δοκίμασε κ άλλο...
-
Αν τα κουμπιά σου είναι κολλημένα αποσύνδεσε τα...
-
Ε πες το ντε. Κολλημένο volume + είναι και πρέπει να ανοιχτεί...
-
Redmi 6a hard brick
ΜήνυμαΔεν μπορεί , κάπως μπαίνει σε download mode. Ψάξε λίγο γιατί πραγματικά δεν θυμάμαι καθόλου.
-
Redmi 6a hard brick
ΜήνυμαΗχο σύνδεσης δεν ακούς με κάποιο τρόπο;
-
Redmi 6a hard brick
ΜήνυμαΔες με ποιο τρόπο ενεργοποιει την com. Ίσως με vol - δοκίμασε κ + δεν το θυμάμαι. Το κινητό έχει κλειδώσει για αυτό κάνει αυτά που λες..
-
Παράθεση από delpiero10: “ενω διαλεγω ” την ολοκληρώνεις ???
-
Αλλαγή ROM
ΜήνυμαΑν μιλάμε για το phoenix όχι δεν έχω κάτι..
-
Για το cust δεν είναι λογικό όχι. Θα πρέπει να το βλέπει κ να το τικαρει. Άστο όπως είναι για αρχή να δούμε αν σου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.
-
Ανάλογα την συσκευή. Κατα καιρούς ήταν η περιοχή εκεί μέσα, το ίδιο νομίζω κ τώρα. Αν μπεις σε twrp επιμένει να υπάρχει το σφάλμα;
-
Και στην τελική πάρτε το logo.img από μια fastboot και καρφώστε το.... fastboot flash logo logo.img η μέσω του twrp αν έχει επιλογή ..
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμα@MIUI_ART και σε αυτό το νήμα κάνει εκείνο το τρελό που έβγαζε το σφάλμα...