Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geoanto555 - - Recoveries
ΜήνυμαΈχει κάποια απ' ότι ξέρω
-
ΜήνυμαΌχι τπτ. Για το apollo μόνο από 865
-
ΜήνυμαΑς του πει καποιος @amavroudis.. Τα Αγγλικά μου είναι χάλια.. Ότι δεν χρειάζεται να γίνει κάτι σε αυτό. Μόνο αυτά που έχουν dynamic κ metadata encryption θέλουν το σκριπτ..
-
οκ, δείχνει ότι τρέχει κανονικά. Αν κάνει κάποιος format data ας μας πει..
-
Aν το έβαλες θέλω recovery.log να δω αν τρέχει το script @baxalo
-
ΜήνυμαΔοκιμάστηκε το νέο από τον @MIUI_ART και δείχνει να είναι οκ οπότε βάλτο άφοβα..
-
ΜήνυμαΒάλε αυτό και πες μ Κάτι γινόταν με εκείνο όντως.. monet_new..mi10lite5G
-
ΜήνυμαΘα το δω κ θα σου στείλω . Ευχαριστώ @tteo70 Αν έχεις χρονo να το δουμε.. Δεν άνοιγε το twrp εννοεις η το σύστημα?
-
ΜήνυμαΑναβάθμιση σχεδόν σε όλα τα twrp με dynamic για το πρόβλημα του mtp. Δοκιμάστε και πείτε μου αν είναι οκ. Εχει γίνει fix επίσης το πρόβλημα του backup error 7 - data/extm + νέο θέμα, λίγο πιο κλασικό
-
Εννοεί μέσω recovery αν μπορείς να κάνεις την εγκατάσταση της Ρομ. Βασικά κάνε μέσω fastboot όταν ξεκλειδώσεις. Είναι ο πιο σωστός τρόπος. Μην το αφήσεις στην προεπιλογή Clean all and lock. , Προσοχή σε αυτό.
-
Τι μπορω να κανω με αυτο?
ΜήνυμαΜπες και σβήσε από το φάκελο android & miui ότι δεν σου χρειάζεται. Εκεί ειναι μαζεμένα λογικά όλα...
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70070/ Twrp for ginkgo working well without problems @levanhau03
-
Όλα είναι μια χαρά. Γιατί δεν τα κατάφερες με την xtrv