Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geoanto555 - - Recoveries
Μήνυμα@Stathis R τώρα βλέπει εσωτερικό χώρο ο υπολογιστής μέσω twrp?? Πρέπει να το λύσω αυτό.....
-
ΜήνυμαΒρε μόνο μεσω modules η πατέντα μπορεί. Οδηγία google...xa
-
ΜήνυμαΛογικό το βλέπω επειδή είναι R.O Δοκίμασε με κάνα magisk module.
-
ramdisk magisk
ΜήνυμαΤο 7 είναι το χειρότερο τηλέφωνο για δοκιμές. Ακόμη κ κακό twrp να βάλεις ενεργοποιεί κρυπτογράφηση συσκευής κ παπαλα...
-
ramdisk magisk
ΜήνυμαΤο recovery του joyeuse σκέψου είναι ανοιχτό ,ίσως κ το boot (δεν το έχω ψάξει). Στα παλιά από το boot δεν μπορει να κάνει unpack το ramdisk... Κάπου εκεί είναι τκ θέμα
-
ramdisk magisk
ΜήνυμαΣτα νεότερα κινητά έχουμε μια αλλαγή στο boot.img οπότε ίσως κάτι να κάνει. Τα παλιότερα δεν νομίζω...
-
ΜήνυμαΑυτό στην ουσία πειράζει τo κινητό για να μην έχει ενεργή κρυπτογράφηση.
-
ramdisk magisk
ΜήνυμαΧωρίς να έχω ασχοληθεί φανταζομαι ότι θέλει να δει το ramdisk του kernel bboot κνα πειράξει κάτι εκεί. (Initramfs) η κάτι.... Στα κινητά τα δικά μας αυτό δεν γίνεται απ' όσο έχω δει.
-
ramdisk magisk
ΜήνυμαΝαι βρε παιδιά οκ . Αλλά αν ο κερνελ δεν "σε αφήνει" δεν πρόκειται να το δεις ποτέ.
-
ramdisk magisk
ΜήνυμαΓιατί να γίνει yes ? Τι είναι το ramdisk για το magisk??
-
Βρε μήπως τα έπαιξε η μπαταρία ;;;;
-
Βρε μήπως τα έπαιξε η μπαταρία ;;;;
-
ΜήνυμαΑν δεν κάνεις format ισως να είναι κρυπτογραφημένος ο χώρος. Πραγματικά δεν ξέρω.. ας σου πει ο @baxalo που έχει παρόμοιο κινητό
-
Στην διαχειριση μπαταρίας τι σου λέει ότι καταναλώνει.;;;
-
Στην διαχειριση μπαταρίας τι σου λέει ότι καταναλώνει.;;;
-
POCO M3
ΜήνυμαΜπαίνεις στον updater κ ζητάς να γίνει ξανά εγκατάσταση η ρομ που έχεις.
-
Αυτό είναι υπερβολή. Αρχικά άσε το στην πρίζα με έναν αργό φορτιστή όλη νύχτα. Μετά δοκίμασε. Το 100-95 μην σε προβληματίζει. Από κει κ κάτω να δεις.
-
Αυτό είναι υπερβολή. Αρχικά άσε το στην πρίζα με έναν αργό φορτιστή όλη νύχτα. Μετά δοκίμασε. Το 100-95 μην σε προβληματίζει. Από κει κ κάτω να δεις.