Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geoanto555 - - Recoveries
ΜήνυμαΕιδες αν το δείχνει κλειδωμένο σε fastboot με την εντολή;
-
ΜήνυμαΠρώτα δίνεις την εντολή fastboot flash antirbpass dummy.img Κ μετά το twrp.
-
ΜήνυμαΚάτι έχουμε ξεχάσει νομίζω. Το αρχείο dummy . Img αν θυμάμαι καλά έτσι λέγεται το κάνεις πρώτα εγκατασταση ;
-
ΜήνυμαΔοκίμασε ναι . Όπως είσαι σε fastboot κάνε κ έναν έλεγχο αν είναι ξεκλειδωτο με εντολή.
-
ΜήνυμαΑν υπάρχει λογαριασμός μέσα κ το έχεις ξεκλειδώσει μια φορά ίσως να μην χρειάζεται το κάτι παραπάνω για να το ξεκλειδώσεις. Μπες σε fastboot με τα κουμπιά κ δοκίμασε .
-
ΜήνυμαΗ επιστροφή της εντολής που δίνεις δείχνει ότι είναι κλειδωμένο. Δοκίμασε να το ξεκλειδώσεις πάλι
-
Αρχικα δοκίμασε να βγάλεις τη κάρτα σιμ και να την καθαρίσεις. Κάνε κ καμιά επανεκκίνηση . Αν δεν στρώσει ίσως θα πρέπει να δοκιμάσεις μια άλλη κάρτα σιμ. Αν κ πάλι έχεις πρόβλημα θα προχωρήσεις σε επαναφορά ρυθμίσεων.
-
Πολύ πιθανό να θέλει φορμάτ για να μπουταρει. Ίσως κ αλλαγή twrp αλλά πρέπει να δοκιμάσεις με κίνδυνο να χάσεις αρχεία.
-
Θα πρέπει να φλασαρει σε download mode αλλιώς δεν περνάει το persist. Εκτός αν το κάνει από twrp.
-
Παράθεση από Athina-m: “@Vstromakias Τα βιντεάκια πού ανέβασα σε προηγούμενο μήνυμα τα είδες?(βίντεο του ενός λεπτού είναι για νά γράψεις το ποστ πιό πολύ ώρα χαράμισες). Τα γράφω ολα αυτά οχι για σένα, αλλά για άλλους που δεν θα δούνε τα βίντεο, και θα σχηματίσουν την ίδια άποψη με σένα, δλδ ότι είμαι κλέφτης και ψεύτης. ” Αν πιάνει λίγο το χέρι σου άνοιξε καπάκι κ περνά μια ρομ σε edl mode. Δοκίμασε κ δεύτερη αν χρειαστεί. Αν κ πάλι έχεις θέμα δώσε το σε κάποιο κατάστημα να στο κάνει. Να σβήσε…
-
ΜήνυμαΣε κάθε αναβαθμιση , στο νέο θέμα που δημιουργει ποσταρει ο @MIUI_ART έχω την εντύπωση λινκ από twrp.