Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Μπορεί απλά να είναι η Ρομ "κακή" κ να καταναλώνει. Για τι κατανάλωση λέμε ;; Είναι υπερβολή; Σου δείχνει κάτι στα στοιχεία της μπαταρίας;
-
Μπορεί απλά να είναι η Ρομ "κακή" κ να καταναλώνει. Για τι κατανάλωση λέμε ;; Είναι υπερβολή; Σου δείχνει κάτι στα στοιχεία της μπαταρίας;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geoanto555 - - Recoveries
ΜήνυμαΤο πρόβλημα με το mtp - μεταφορά αρχείων μετά από format υπάρχει σε μερικούς αλλά επειδή δεν έχω την συσκευη- συσκευές με dynamic δεν έχω καταφέρει να δω τι παίζει. Καλά είναι να έχεις sdcard η otg για την πρώτη εγκατάσταση. Μετά που θα βάλεις την xtrv όλα είναι μια χαρά. Δοκίμασε να κάνεις κ fastboot boot twrp.img για να ενεργοποιήσει την μεταφορά. Κατεβάζεις το τελευταίο twrp πάντα . Mount system δεν είχε ποτέ θέμα , το μόνο που μπορεί να συναντήσεις είναι αν γυρίσεις ποτέ από custom aosp κλπ …
-
Κάνατε κάτι;; Έμενα στην αρχή το μυαλό μου πήγε σε μητρική αλλά ειπες ότι χτύπησε μετά από αναβάθμιση . Θέλει γενικά να το ψάξεις μέχρι να καταλήξεις ....
-
Βάλε το τελευταίο twrp. Λογικά το πρόβλημα που είχες είναι ότι δεν έκανε unmount το system λόγο magisk. Το νέο πριν κάνει install το έχω ρυθμίσει να κάνει πρώτα unmount.
-
Βάλε το τελευταίο twrp. Λογικά το πρόβλημα που είχες είναι ότι δεν έκανε unmount το system λόγο magisk. Το νέο πριν κάνει install το έχω ρυθμίσει να κάνει πρώτα unmount.
-
Ποιο από τα δύο?
Μήνυμαεγώ χωρίς να τα έχω επεξεργαστεί αρκετά poco θα έλεγα λόγο χαρακτηριστικών..
-
Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση ενημέρωσης στο "υπηρεσίες εταιρίας κινητής τηλ."
-
Ποιο από τα δύο?
ΜήνυμαΜάλλον εννοεί το 9s 9 pro γιατί δεν μπορεί να συγκρίνει το απλό 9 με το x3..
-
Μην κοιτάς μόνο το αρχείο. ίσως απλά να ειναι πρώτο κια να μην μπορεί να ξεκινήσει.... Δες για drivers, θυρα κλπ για αρχη.
-
το ίδιο ειναι , άσε αυτό.
-
Αναρωτιόμαστε γιατί δίνει VDF_TWO κ όχι Global .....