Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Για ποιο κινητό γράφεις..???
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geoanto555 - - Recoveries
ΜήνυμαΌποιος έχει toco ας δοκιμάσει τα νέα twrp που ανέβασα. Στο toco θέλω να δείτε αν ζητάει τον κωδικό κλειδώματος σε android 11 και αν βγάζει σφαλμα σε system_ext για να τα διορθώσω..
-
Δοκίμασε το νέο κ αν δεν στρώνει πες μ να το φτιάξουμε. Συνήθως φτιάει ο κερνελ κ δεν ζητάει.
-
Δοκίμασε το νέο κ αν δεν στρώνει πες μ να το φτιάξουμε. Συνήθως φτιάει ο κερνελ κ δεν ζητάει.
-
ωραια, ισως να φτιαει και το twrp αν δεν ζητούσε κωδικό.. ΑΝ μπορεις δοκιμασε αυτό.. Το αναβάθμισα μολις. 'twrp_toco-MN10L_3.5.A10-28-01
-
ωραια, ισως να φτιαει και το twrp αν δεν ζητούσε κωδικό.. ΑΝ μπορεις δοκιμασε αυτό.. Το αναβάθμισα μολις. 'twrp_toco-MN10L_3.5.A10-28-01
-
ποιο twrp περασες ;;; Το δικό μου τι πρόβλημα είχε; Επειδή δεν έχω την συσκευή περιμένω σχόλια για να κάνω fix σε ότι προκύπτει με τα twrp
-
ποιο twrp περασες ;;; Το δικό μου τι πρόβλημα είχε; Επειδή δεν έχω την συσκευή περιμένω σχόλια για να κάνω fix σε ότι προκύπτει με τα twrp
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΔεν υπάρχει εξήγηση πραγματικά γιατί δεν το βλέπει ο υπολογιστής ενώ κάνει αποκρυπτογράφηση η έχουμε κάνει φορμάτ. Αυτό συμβαίνει κυρίως στις official Ρομς , σαν να μην ενεργοποιεί τον driver από μεριά κερνελ. Ίσως να θέλει πείραγμα εκεί αλλά είναι νωρίς. --------
-
Συζήτηση για το Mi 10 Pro
ΜήνυμαΜάλλον καθαρά θέμα τιμής....
-
ΜήνυμαΑναβάθμιση ξανά σε twrp grus. Έγινε fix σε αποκρυπτογράφηση android 11.
-
Όταν βγει ενημέρωση δεν ξέρεις τι συμπεριφορά θα έχει. Τέλος πάντων καλά κανεις και θα το στείλεις.
-
ΜήνυμαΤα περισσότερα twrp πλέον δεν κάνουν boot με εντολή. Έτσι δίνεις fastboot reboot με το +
-
ΜήνυμαΠοια διαδικασία ; Που κόλλας ; Το + το κρατάς στο reboot? Για να έχεις twrp με official. Θέλει root.
-
Παράθεση από hawkwind78: “δυνατόν μέσω ΟΤΑ να δίνουν μια έκδοση προβληματική και να μην δίνουν λύση ” Φαντάζομαι έδωσαν χωρίς να ξέρουν το σφάλμα και το ανακάλυψαν αργά, Έτσι την έκοψαν και τώρα θα σας έρθει όταν είναι έτοιμο το fix ή όταν βγει η επόμενη ..