Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geoanto555 - - Recoveries
Μήνυμα@nikapos είναι που έχω να ασχοληθώ κάνα 7 8 μήνες... @gegoul δοκίμασε απλά να κάνεις fastboot boot onomasiatwrp.img
-
Τι έκανες εγκατάσταση; Δεν είναι λογικό να πειραχτηκε ο bootloader εκτός αν κλείδωσε κ τα έπαιξε..
-
Αρχικά πες μας αν είναι ξεκλειδωτο. Μετά δοκίμασε να πατήσεις το power κ να έχεις κρατημένο το vol - . Όταν κ αν μπει σε fastboot αφήνεις το power κουμπί κ της φωνής..
-
ΜήνυμαΚαλημέρα. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου τελευταία και μου είναι δύσκολο να ασχοληθώ πλέον λόγω άλλων υποχρεώσεων.. Στο μέλλον βλέπουμε....
-
@klgrpls δοκιμασε να τα περάσεις χειροκίνητα.
-
@klgrpls δοκιμασε να τα περάσεις χειροκίνητα.
-
Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά apn η να τα περάσεις από την αρχή;
-
Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά apn η να τα περάσεις από την αρχή;
-
ΜήνυμαΜάλλον απλά θέλει φορμάτ το κινητό γιατί αναβαθμίστηκε ο κερνελ από το twrp.
-
Redmi note 10 pro
ΜήνυμαΓια ποιο κινητό βρε γιατί έχω μπερδευτεί.. δώσε μου λινκ τι κατεβάζεις. Ίσως απλά να είναι παλιό πλέον το twrp και δεν έχω ασχοληθεί για να το μαζέψω. Κατέβασε κάποιο άλλο για δοκιμή.
-
Redmi note 10 pro
ΜήνυμαΠοια twrp κατέβασες;
-
Στο πρώτο σφάλμα έλεγε ότι δεν μπορεί να κάνει ταυτοποίηση. Τώρα έκανε επανεκκίνηση κανονικά. Υπάρχει κάτι στο σκριπτ εγκατάστασης το οποίο δεν μπορεί να περάσει αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί.
-
Σου γραφεί ότι δεν κάνει φλας. Πάτα το Χ να κλείσει το πρόγραμμα. Ελπίζω να μην ξεκίνησε να περάσει κάτι.
-
Redmi Note 6 pro δεν ανάβει
ΜήνυμαΠου το έστειλες το τηλέφωνο στους ίδιους ;