Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Στην υπογραφή μου στο δεύτερο πίνακα
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geoanto555 - - Recoveries
ΜήνυμαΒάλε το official έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ.
-
ΟΤΑ UPDATE
ΜήνυμαΑναβαθμισε το twrp στην τελευταία έκδοση ..
-
ΜήνυμαΕγινε fix στο twrp του GRUS MI9SE για το πρόβλημα που είχε στην εγκατάσταση. Κατεβάστε το από την πρώτη σελίδα.
-
ΜήνυμαΝομίζω είναι αδύνατον να δώσεις τα αρχεία σου μετά από format ...
-
προσοχή, βάλτο από μέσα από το αλλο.. Αν κάνεις εγκατάσταση το twrp μεσω fastboot ΜΗΝ κανεις boot σε αυτό.
-
ΜήνυμαΜπες χειροκίνητα σε twrp και κάνε flash την ρομ. που κατέβασες. Από την επόμενη λογικά θα διορθωθεί αυτο το προβληματάκι..
-
ok οπότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα ....thanks δεν το ήξερα.
-
μισο να βαλω την προηγουμενη και να δοκιμασω μεσω updater να κανω flash..
-
Για δοκίμασε και πες μας .. Θα το δει και ο @MIUI_ART αυτό μήπως υπάρχει κάποιο κόλλημα στον updater.
-
ΜήνυμαΑν κάποιος έχεις GRUS και δοκιμάσει την νέα ρομ με το νέο twrp να μου πει αν βγάζει κάποιο σφάλμα. Είδα μια αναφορά σε ξένο φορουμ ότι βγάζει σφαλμα ταυτοποίησης συσκευής- ρομ -twrp και δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση.
-
Πατάς ναι και μενει εκεί; Εχεις το νεο twrp? Μπες χειροκίνητα σε twrp και κάνε install
-
Μήνυμαπας σε σχετικα με το τηλ και πατας πολλές φορές την έκδοση miui, Θα το ενεργοποιήσεις ετσι και μετά πας ρυθμίσεις / προσθετες ρυθμίσεις και θα το βρεις
-
όχι πρόβλημα των δικών σου sim αλλά πρόβλημα στο software για τις sim..
-
ΜήνυμαΣτο note 8 ειναι σε developer options.
-
Αν βγάζει αυτό στο σφαλμα είναι θέμα sim και καλά εκανες και την έβγαλες.. "provision keep stopping"
-
ΜήνυμαΠαράθεση από SAMARAS: “Power δεν ανοίγει η επιλογή για recovery ” την έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή;
-
Παράθεση από ka@: “Σε mi9 lite, το πρόγραμμα εγκατάστασης δεν προχωρά σε install της νέας rom είτε αυτή την έχω κατεβάσει μέσω του browser είτε μέσω του ίδιου του προγράμματος εγκατάστασης. ” ποιιο εννοείς πρόγραμμα εγκατάστασης;
-
REDMI NOTE 9 PRO
ΜήνυμαΠαράθεση από jmag7: “Σε επικοινωνία που είχα με το μαγαζί που το αγορασα μου είπαν να κάνω επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατί μπορεί να φταίει κάποια αναβάθμιση ” Δοκίμασε το για αρχή. Από εκεί ξεκινάμε πάντα για να καταλήξουμε στο πρόβλημα.