Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Περασε με την μια . Βέβαια το κινητό είναι άδειο κ δεν το χρησιμοποιώ . Από θέμα εγκατάστασης θα έισια οκ , δοκιμάστηκε από πολλούς αρκεί να έχεις το νέο twrp. Στα υπόλοιπα , σαν πρώτη 11αρα σγρ θα έχει θέματα της .
-
Εγώ έτσι την έβαλα.
-
Παράθεση από vanni: “ποιο από τα 2 ισχύει και αν ισχύει το πρώτο θα πρέπει να περιμένουμε για καινούργιο TWRP ή όχι; ” Οποιος έχει την συσκευη ας το δοκιμάσει.. twrp_pyxis_MI9L_3.5.A9_08-01-2021
-
Περάστηκε σε ginkgo RN8 χωρίς πρόβλημα. Σειρά έχει το RN7 Lavender.
-
Xtrv dev or stable
ΜήνυμαΒαλε το τελευταίο για ginkgo. ,Σε όλα κάνεις fastboot reboot όχι boot.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mutabor71: “Έχει βγεί 21.1.5 Android 11 για το ginkgo RN8, πότε με το καλό θα είναι έτοιμο για κατέβασμα; ” τι την θέλεις ;Πάλι twrp άλλο χρειάζεται , φτου κ πάλι από την αρχή. Εγώ το δικό μου θα το δώσω οπότε δεν ξέρω αν προλάβω να ασχοληθώ. ” Μετά από format και δοκιμή την eu τα πράγματα πανε καλά.... προς το παρών, forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69647/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69648/ περιμένω XTRV edit: και χωρίς format ειναι…
-
επιμένει να έχει θ'εμα;
-
Ναι το τελευταίο που έχω έιναι αυτο . Δεν ξέρω βέβαια αν είναι όλα εντάξει,.(λογικά ειναι)
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geoanto555 - - Recoveries
ΜήνυμαΕτσι ειναι το σωστό.. Δοκιμασε και κανα pin για να δω αν τελικά το πέτυχα.. Βασικά ακυρο, αυτό ειναι σε 10 ακόμη.. Με 11 είχε θέμα,
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μετά αν ειναι ολα καλα μπες σε twrp να δεις αν κανει decrypt και αν το βλεπει το pc ” βαλε και pin... νομιζω το έχω φτιάξει να δέχεται και pin.
-
Μήνυμασωστά το πας.. αν γυρίσει σε twrp τότε κάνεις την διαδικασία.. Μετά αν ειναι ολα καλα μπες σε twrp να δεις αν κανει decrypt και αν το βλεπει το pc
-
Μήνυμαναι αν γυριζει σε twrp ξανα κανε format. Αν γυρίζει και πάλι μπες settings και πατα την επιλογή rm -rf. ΑΝ και πάλι τα ίδια βάλε στοκ recovery κ κανε wipe data. reboot system και θα ανοιξει. Μετά μπες σε fastboot, περνα twrp και εισαι οκ.
-
Μήνυματο σφαλμα με το fbe δεν ειναι σφαλμα. Δεν υπάρχει default password μετά το φορματ γι αυτό εμφανίζεται. Κάνε reboot to system Μπες κανονικά στην ρομ που είχες Αντέγραψε την ρομ μέσα βάλε twrp , κάνε boot σε αυτό. Κάνε φλας και μετά φορματ.
-
Μήνυμακανε καμια αλλαγη σε drivers
-
ΜήνυμαΥπαρχει αυτό το κόλλημα σε όλα απ' ότι είδα και δεν ξέρω από που προέρχεται. Κάνε fastboot boot twrp
-
Μήνυμακάνε κανα reboot recovery, decrypt κανει κανονικα από την στιγμή που βλέπεις. mount/disable mtp-enable κανε κ αυτο Αν πάλι δεν μπορεις να κανεις αντιγραφή κάνε boot σε twrp από fastboot
-
Μήνυμαβλεπεις εσωτερικό χώρο; Το unable to decrypt fbe δηλ'ωνει ότι δεν έχει κρυπτογράφηση πολλές φορές..
-
ΜήνυμαΛογικα θα μπαίνει με boot αλλά δεν ξέρω σίγουρα.
-
Βαλτο καλύτερα.
-
Παράθεση από mutabor71: “Έχει βγεί 21.1.5 Android 11 για το ginkgo RN8, πότε με το καλό θα είναι έτοιμο για κατέβασμα; ” τι την θέλεις ; Πάλι twrp άλλο χρειάζεται , φτου κ πάλι από την αρχή. Εγώ το δικό μου θα το δώσω οπότε δεν ξέρω αν προλάβω να ασχοληθώ.