Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
το νεο σε 11 ειναι οκ με το pin, ετσι ειπαν. Εγώ δεν έχω συσκευή να δοκιμάσω.
-
Παράθεση από Koutsoukos Xristos: “Το παλιό του forum δεν έπαιρνε το pin σε clean install. ” υπάρχει νέο προχθεσινό κ όλας
-
και η global εχει 12
-
και η global εχει 12
-
νομιζω ουτε με το 01-09 δεν έχεις θέμα... ΔΟκιμασε κανονικα
-
Οποιος θέλει να δοκιμάσει.. davinci --> 01-01-21 raphael --> 01-01-21test1 01-01-21test2
-
οποτε μενουμε στο 01-01 θα το δω αλλη στιγμή να μην σε κουράζω... Όποιος μπορεί με raphael και davinci ας μου πει..
-
οποτε σου δινω κατι ακομη... mediafire.com/file/2d700y6prll6489/cepheus4.img/file
-
στο προηγουμενο ηταν οκ; ζητούσε?
-
twrp_cepheus_MI9_3.5.A9.02-01-2021 αρχικά τσέκαρε αν κάνει decrypt (και με pin αν μπορείς) Για το θέμα του magisk θα το δουμε στην πορεία.. εχω έτοιμα και για raphael αν μπορεί κάποιος....
-
ανεβαζω σε λιγο...
-
ετοιμαζω νεο... τελικα θα παρω αρχεια απο την νεα ρομ.. Αν μπορείς να δοκιμάσεις πες μ
-
αν το κανεις απο την αρχη ίσως να εισαι οκ. Δλδ, βαζεις την ρομ, την αφηνεις να μπουτάρει, γυρίζεις σε twrp κλπ..
-
αν καταφέρω να ανοίξω την τελευταία ρομ θα φτιάξω νέο να υποστηρίζει κανονικά την κρυπτογράφηση. Δοκίμασες με πιν να δεις αν κανει decrypt?
-
Τα ίδια με το αλλο που έχεις δλδ.. δες αυτό .. Mi 9 here no twrp problem no magisk problem. Spotify it looks good with no bugs. Just the control center bug when swipe left or right side it shows the notification. I download the file from 1 post. Booted to recovery Install the file and wait. Clean cache and dalvik Reboot and all is good. Unnistall the magisk that i have it . Boot to recovery again Install the latest magisk file. Clean cache and dalvik Reboot and all is good .
-
κανε απλα καμια επανεκίνσηη να δεις αν στρώσει.. Δεν παίζει να επηρέασε το twrp που άνοιξε
-
Δοκιμασες την τελευταία;;; Ειναι σχεδόν ίδια με την παλιότερη που είχα αλλα δέχεται πλεον pin κλπ
-
αν κάνει και σε αυτο καπου αλλού ειναι το θεμα.. test3
-
ok παμε στο 2 τεστ2