Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πάμε με την σειρα... αν αποτύχει σε κάτι μου λες να σου δώσω το αλλο, μην μπαίνεις στον κοπο να ανοίξεις κινητό.. τεστ1 αντο βαλεις απο fastboot μην δωσεις boot αλλα fastboot reboot με το + πατημενο
-
εχω τρία για cepheus και ξεκινησα να κάνω τα 9t.. όποιος θέλει μου λέει.. Αρχικά αν μπαίνει σε περιβάλλον twrp και μετά αν κανει decrypt με pin ανοίγει με magisk κλπ.
-
ποιος μπορεί να δοκιμάσει σε cepheus mi9 raphael mi9tpro davinci mi9t
-
Ειναι ίσως ο συνδυασμός του kernel από το twrp με το κερνελ από την ρομ Δυστυχώς δεν έχω συσκευή να δοκιμάσω κάποια πράγματα.
-
Θα τα αναβαθμίσουμε όλα σιγά σιγά..
-
@dumakos στην υπογραφή μου είναι το 01-09
-
Ειπα σημερα αν προλάβω να ασχοληθώ με όλες τις συσκευές που πάνε σε 11 αρκεί να υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να δοκιμάσουν
-
Οποτε είμαστε οκ.
-
Το ginkgo θεωρείτε εύκολο τηλέφωνο οπότε μην μασάς. Σίγουρα θα έχει βέβαια πολλά προβλήματα στην αρχή γιατί απ' ότι φαίνεται δεν έχουν πάρει σοβαρά το θέμα με την συγκεκριμένη συσκευή.
-
Ωραία. Ευχαριστώ για την δοκιμή. Είχες πριν πιν κ δεν δούλευε ; Το έβαλες τώρα ; Πριν θυμάμαι δεν δούλευε σε α11
-
Το τελευταίο δικό μας twrp έβαλες ; Να ξέρουμε αν προκύψει κ σε κάποιον άλλο να τον ενημερωσουμε @Syphonen
-
fastboot
ΜήνυμαΑνοιξε το cmd κ σύρε μέσα το αρχείο flashall της ρομ. Πάτα Έντερ κ άσε να κάνει εγκατάσταση από το τερματικό. Δες αν προχωρήσει έτσι.
-
Προβλημα recovery??
ΜήνυμαFormat data έκανες ;; Καλημέρα κ καλή χρονιά.
-
Εστρωσε τώρα ;;;
-
@rascal έβαλες μήπως το νέο twrp που ανεβασα.;; Θέλω να δω αν πλέον δουλεύει το πιν.
-
Απ ότι φαίνεται η xiaomi άρχισε να πειράζει το κερνελ όλων των συσκευών Γιώργο. Για αυτό κ βλέπεις αλλαγές τέτοιες σε twrp
-
Καλημέρα. Χρόνια πολλά παιδιά.. Σε RN7 δείχνει πολυ καλή.
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΝαι βρε ανέβασε το. Ευχαριστώ για την δοκιμή .