Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΚατεβάστε αυτό. twrp_monet_vangogh-MI10L-ZOOM_3.5.A10_31-12-2020 δειχνει να ειναι οκ με το κλείδωμα της συσκευής σε 11..
-
Κλειδωμένο Mi Account
ΜήνυμαΞεκινας κ δοκιμαζεις να κάνεις " ξέχασα τον κωδικό μου " με όλα τα πιθανά emails κ τηλέφωνα με το +30 μπροστά . Κάθε φορά που θα κάνεις ρεσετ τον κωδικό θα μπαίνεις στο λογαριασμό κ θα βλέπεις αν ταιριάζει το id με αυτό στο τηλέφωνο. άλλη λύση δεν υπάρχει (τουλάχιστον όσο περνάει από το χέρι σου )
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geoanto555 - - Recoveries
ΜήνυμαΕκανα αναβάθμιση στα twrp apollo monet vangogh surya tocο προετοιμασία για android 11. όσοι τα βαλετε (οταν ερθει το 11) δοκιμαστε pin στην οθόνη.
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΓια δοκιμάστε βρε παληκάρια με κωδικό οθόνης να μπείτε. twrp_monet-vangogh_MI10L-zoom_3.5.A10-Η-30-12-2020_bl-l
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΩραια το απόγευμα θα δοκιμάσετε ενα άλλο με μικρές αλλαγές για το πιν. Λογικά θα φύγουν και τα λάθη με το loop.
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΕισαι σίγουρος ότι χωρίς να ζητήσει κάνει decrypt? Βάλε μοτίβο λίγο κ δοκίμασε αν είναι να το αναβαθμίσω.
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΜπες καμία φορα ακόμη σε twrp να δεις συμπεριφορά. Δέχεται πιν η μοτίβο;
-
Αν δεν κάνω λάθος αυτό ισχύει How to install Magisk on Android 11 ROMs: First, install this Magisk zip in TWRP => Magisk_11 Then directly install Magisk v21.1 => Magisk-v21.1.zip
-
Αν υπάρχει τολμηρος... twrp_gauguin_mi10tl_rn9p5g_mi10i_3.5.A10_30-12-2020
-
ΜήνυμαΘα βάλεις το στοκ boot.img από την ρομ που έχεις κ λογικά θα ανοίξει εκτός αν χτυπήσει κρυπτογράφηση.
-
ΜήνυμαΕσυ με official θα το έχεις στο φάκελο adb . Αν δεν έχεις official rom το βάζεις όπου θέλεις.
-
Βαλε το official το τελευταίο. Λογικά θα είναι οκ. Πάλιωσε το δικό μου. Σκεφτομαι να το αναβαθμίσω αλλά πρέπει κάποιος να κανει δοκιμές.
-
Βαλε το official το τελευταίο. Λογικά θα είναι οκ. Πάλιωσε το δικό μου. Σκεφτομαι να το αναβαθμίσω αλλά πρέπει κάποιος να κανει δοκιμές.