Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα και είναι οκ...
-
Ποιο κινητο? Κατεβασε το official twrp. Πάλιωσαν αυτά...
-
Ισως πρόβλημα στον κερνελ του twrp.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geoanto555 - - Recoveries
Μήνυμακατεβασες το α10 ετσι? Κατέβασε το νεο α9
-
ΜήνυμαΓια τα κινητά με snap σειρά 6 η 7 ειναι λίγο πιο εύκολη η κατάσταση.. Πρέπει να δοκιμάσεις αν θέλεις γιατί δεν ξέρω τι παίζει... Αναβαθμίστηκε το twrp για ginkgo - willow. Εγινε fix η αποκρυπτογράφηση στην νεα ρομ.. twrp_ginkgo-willow_3.4A9_23-12-2020
-
KAI .... ETOIMO... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69523/
-
Το πρόβλημα στο ginkgo προέρχεται από το boot image. Κάτι έχουν αλλάξει στον κερνελ κ δεν μπορεί να διαβάσει τα κλειδιά. Αν βάλουμε το παλιό boot.img κ φυσικά κάνουμε φορμάτ η αποκρυπτογράφηση δουλεύει κανονικά και στην νέα ρομ. Λογικά θα πρέπει να αναβαθμίσουμε κερνελ στο twrp αλλά προς το παρών αυτό δεν γίνεται γιατί τρώει σκλαλωμα. Θα πρέπει να γίνει ο νέος κερνελ compile από την αρχή για να δουλέψει λογικά. Όταν βρω χρόνο θα το δω.. λογικά θα το λύσουμε έτσι. Εννοείται μην επιχειρήσει κανείς…
-
ΜήνυμαΠαιδια είναι δύσκολη περίπτωση το 11. Πρώτα θα πρέπει να στηθεί το twrp από την βάση του κ μετά να γίνει για την κάθε συσκευή για να δουλεύει σωστά.
-
Αν δεν χαλάσεις κάτι δεν θα μάθεις ... Ξεκινά το απλά. Βάλε την ρομ μέσα . Βάλε το twrp Κάνε boot σε αυτό . Κάνε install την ρομ. Κάνε format data Reboot system. Αν δεν ανοίξει κ γυρίζει σε twrp Πάρε από μια fastboot το στοκ recovery κ κάνε το φλας . Μπες σε εκείνο κ κάνε wipe data. Αυτό είναι...τπτ παραπάνω τπτ.λιγοτερο.
-
Τα win 10 υποτίθεται ότι βρίσκουν μόνα τους τους drivers των χιαομι συσκευών. Δυστυχώς υπάρχουν κολλήματα σε κάποια μοντέλα κ θέλει ψάξιμο. Από την στιγμή που θέλεις να περάσεις κάποια custom rom θα πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει ένα μικρό ρίσκο κ πρέπει να έχεις βασικές γνώσεις . Για μένα αν πας να ακολουθήσεις έναν οδηγό απλά χωρίς να έχεις ιδέα τι πας να κάνεις μην το ξεκινάς καν. Εκτός αν θέλεις να ρισκάρεις κ να περιμένεις κάποιον να σε βοηθήσει ....
-
ΜήνυμαΊδια είναι αυτά απ' ότι ξέρω .
-
backup τι το θέλεις? Πάρε από μέσα από το συστημα(ανοιχτο) Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι format, flash rom , flash no verity.. για να απενεργοποιήσει την κρυπτογράφηση....
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lbchX: “Υ.Γ. 2 Αν έχω καταλάβει καλά τον κανόνα: Root=Magisk or SuperUser και TWRP και Unroot=Official ROM & Official Recovery? ” καλά το λες αλλά supersu πάει.... μας τελείωσε..
-
ΜήνυμαΑν η συσκευή σου επαναφέρει το στοκ recovery με την offiicial rom θα εισαι οκ. ΑΝ οχι....