Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Root Folder
Μήνυμαυπάρχει επιλογή να πειράξεις το system και να το κάνεις rw. Έχουμε κ έναν μόνο οδηγό από τον @baxalo
-
Mi note 10 κλειδωμένο
ΜήνυμαΓιατί αγόρασες μια συσκευή με τόσα προβλήματα ;;;
-
αν το κινητό δεν έχει κάποιο πρόβλημα στο hardware τότε φτιάχνεται απλά πρέπει να γίνει εγκατάσταση λογισμικού με εξουσιοδοτημένο λογαριασμό. Αν πας σε κάποιο service θα σου πουν αν το αναλαμβάνουν και με τι κόστος.
-
[Miui 12.5 - 21.5.20/21] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές (Ανανεώθηκε η λίστα)
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas1alina: “@geoanto555 Να την ξαναπεράσω; Η θα παιδευτώ μετά πάλι; ” τι να σου πω. Σε μένα μπήκε 2 φορές χωρίς κανένα θέμα πάνω από την προηγούμενη.. Αν μπορείς να γυρίσεις πίσω χωρίς wipe δοκίμασε την
-
[Miui 12.5 - 21.5.20/21] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές (Ανανεώθηκε η λίστα)
ΜήνυμαΒγήκε σε κάτι δοκιμές μου έκανα . Δεν έχει αλλαγές με το 1-3
-
Μήνυμαοκ και με το 1-03. Ξανά πέρασα την Ρομ κ δειχνει να μην άλλαξε κάτι
-
Μήνυμαίδια είναι όλα αυτά αν κ το δικό μου λέει Απριλίου.. Θα κατεβάσω κ εκείνο να δω
-
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas1alina: “Μετά από πολυυυυυυ κόπο και ιδρώτα άνοιξε το Gingko. Βέβαια περάστηκε η προηγούμενη rom. Στο πρώτο πέρασμα και μετά στο άνοιγμα μου έδειχνε ότι είχε stable. Ξανά πέρασμα από πάνω και εντάξει. Παιδιά εσείς που έχετε Gingko τι να σας πω.... Εάν ήξερα οτι η rom είναι τόσο χάλια για Gingko δε θα την περνούσα από την αρχή. Αφήνουμε την προηγούμενη προς το παρόν και περιμένουμε της επόμενης εβδομάδας μήπως κάτι διορθωθεί. @geoanto555 περιμένουμε νέα σου. ” την πέρασα κανονι…
-
Μήνυμαέβαλα του eu να κατεβαίνει για δοκιμή αλλά έχει σταματήσει 2 φορές . Θα δω το βράδυ όταν γυρίσω από δουλειά.
-
ΜήνυμαΘα αναβαθμίσω κ εγώ το ginkgo μου να δω το φταίει γιατί η αλήθεια είναι ότι το έχω παρατήσει.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geoanto555 - - Recoveries
ΜήνυμαΘα δω αν βρω χρόνο να ανεβάσω μια έκδοση με κάποιες αλλαγές.
-
Μήνυμαστα νέα twrp το έχω διορθώσει. Δεν θυμάμαι πότε όμως το είχα κάνει..
-
Μήνυμααπ' ότι μου είπαν είναι οκ. Δουλεύει κ αποκρυπτογράφηση κ με pin pass pattern. Στο μπακαπ μάλλον το σφάλμα.ειναι σε dual apps αλλά πρέπει να δεις το log.
-
Μήνυμαδες το log τι είναι το σφάλμα..
-
Μήνυμαχρόνια πολλά. Έκανα κάτι αλλαγές ναι . Backup παίρνετε μόνο αυτά που γνωρίζετε, τπτ παραπάνω.
-
Μήνυματο πήρε κάνεις; Με την πρώτη ευκαιρία θα στήσω κάτι.
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυματο πρόβλημα το δημιουργεί η μεγαλύτερη θερμοκρασία στην μπαταρία. Αυτό είναι ουσιαστικά που την "χαλάει". Έτσι λοιπόν όσο πιο μικρές σε χρόνο και σε ένταση φορτίσεις τόσο καλύτερα για τις σημερινές μπαταρίες .
-
ξανά κάνε εγκατάσταση την ρομ. Δες αν βγάζει σφάλμα. Δώσε recovery log, Ετσι είναι δύσκολο να βρούμε άκρη.
-
New rom
Μήνυμαη ρομ που βρήκες είναι global ενώ εσύ έχεις την eeA κ λογικό να μην την περνάει.