Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geoanto555 - - Recoveries
Μήνυμαειμαι σε pc με teamviewer αν μπορείς βάλε το..
-
ΜήνυμαΠου να κάνεις φάκελο? εχεις κανα teamviewer να μπω να δω να μην παιδεύεσαι ;
-
Μήνυμαδεν έχει κάτι μέσα στο internal storage?
-
Σε RN7 δείχνουν όλα μια χαρά..
-
Μήνυμακανε την διαδικασια, και ανεβασε φωτο απο την διαχείριση συσκευών..
-
ΜήνυμαΚάνε format data οπως σου είπα, reboot recovery. Η ρομ θα έχει σβηστεί οπότε θα την κάνεις copy/paste απο το pc Aν δεν βλέπεις απο το pc εσωτερικό χώρο (κινητο) πες μ να το δούμε.
-
ΜήνυμαΩραια, κάνε format data , πληκτρολήγησε το yes και μετά γυρνα πισω και κάνε reboot recovery
-
ΜήνυμαΜπες στο sd card κ κάνε φλας την ρομ που έχεις μέσα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lourtheo: “Μια ερώτηση. root χωρίς αλλαγή της recovery δεν γίνεται; ” οχι τοσο απλά...
-
Μήνυμα@Chris.mui ξεκινά την διαδικασία κ πες μου αν κ όταν κολλήσεις. Θέλω screenshot ... @MIUI_ART το ίδιο...σε μένα. Βγάζει το σφάλμα κ κάνω ανανέωση για να καταχωρήσει το μήνυμα μου.
-
καλημέρα. Ποια ρομ έβαλες με το miflash (να φανταστώ) ; Πάτησες clean all and lock?? Πάτα παρατεταμένα το power μέχρι να αισθανθείς δόνηση και συγχρόνως να πατάς και το vol - Το να αναβοσβήνει η οθόνη μόνο σε φόρτιση δείχνει μη καλή επαφή μπαταρίας να σου πω και όχι κάτι αλλο... Μήπως είχε καμιά πτώση;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Chris.mui: “Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη... ” Γιατι δεν μπορείς να βάλεις xtrv που ειναι το πρόβλημα. Με ποιο-α twrp?
-
Μήνυμαναι δίκιο έχεις 11αρα xtrv γιατί υπήρχε θέμα και την κόψανε.. Για root θα κάνεις υπομονή αναγκαστικά (αν δεν δουλεύει το magisk) στην ρομ που θα βάλεις (11) , όταν την βάλεις.. Αν πας σε 10αρα xtrv τώρα δεν θα αναβαθμίσεις, θα μείνεις με παλιά ρομ/???
-
ΜήνυμαΣε android 10 μπορείς να κάνεις root σε 11 ακόμη παίζεται. Μπορείς να βάλεις xtrv android 10 αλλά θέλει format σιγουρα. Γνώμη μου , περίμενε να βγει 10 αρα xtrv και βάλτην , Απο εκει κ πέρα βλέπουμε για root..
-
ΜήνυμαΠάρτο λίγο από την αρχή.. Ποια ρομ έχεις official η μη. Θέλεις να βάλεις άλλη; ΑΝ ναι ποια θέλεις να βάλεις;
-
ΜήνυμαΥπήρχε κάποιο πρόβλημα στην τελευταία ρομ του monet android 11. Δεν ξέρω τι γίνεται, σίγουρα μπορείς όμως να γυρίσεις σε 10 με format data
-
TWRP
Μήνυμαθα με κάνετε να πάω να αγοράσω κινητό με dynamic parts για να κάτσω να το ψάξω... ελεος.....
-
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να στείλεις ή και να λάβεις; Να την κάνω την ενημέρωση σε tucana να δοκιμάσω...??