Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δεν εστιαζει η καμερα
ΜήνυμαΚάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων μετά από backup. Αν δεν στρώσει ίσως να έχει πρόβλημα κ το hardware.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geoanto555 - - Recoveries
Μήνυμααν έχεις κωδικό όχι δεν γίνεται. Ο 999 ζητάει τον default κ εσύ έχεις πχ pin. Το twrp δεν γίνεται να ζητήσει δύο φορές pin η να κάνει decrypt με το pin αλλα και με το default password. Χωρίς κωδικό οθόνης μπορεί να γίνει αλλά τα έχω αποκλείσει για τυχόν μπερδέματα..
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geoanto555 - - Recoveries
ΜήνυμαΜόνο χωρίς κωδικό μπορείς να πάρεις τον 999. Γενικά σε συσκευές χώρις dynamic το έχω αποκλείσει να παίρνει τον 999
-
Ανοιχτή ακρόαση σε mi10t pro
ΜήνυμαΑν στο κάνεις κ στις 2 συσκευές κάτι είναι με το λογισμικό . Ίσως να θέλει πείραγμα το prop της συσκευής αλλά για να γίνει αυτό θέλει ξεκλείδωμα κ ρουτ
-
redmi 5a
ΜήνυμαΚάνε ένα ρεσετ την συσκευή με την αυθεντική μπαταρία κ μετά άλλαξε την να δοκιμάσεις.
-
φόρτιση poco X3
ΜήνυμαΕγώ ακόμη δεν έχω φορτίσει με το γνήσιο. Μόνο τον φορτιστή δοκίμασα . Βάλε ένα ότι βρεις κ πες μας
-
φόρτιση poco X3
ΜήνυμαΤο καλώδιο θα πρεπει να είναι ίδιο και από τις δύο πλευρές. Όταν δοκιμάσεις άλλο μας λες ....
-
φόρτιση poco X3
ΜήνυμαΑπλά άλλαξε καλώδιο να δοκιμάσεις . Βρες από κάποιον ... Σε μένα με το καλώδιο του μία χαρά φορτίζει κ από τις δύο πλευρές.
-
φόρτιση poco X3
ΜήνυμαΒρες ένα άλλο καλωδιο να δοκιμασεις, σίγουρα είναι πρόβλημα καλωδίου έτσι όπως τα λες.
-
φόρτιση poco X3
ΜήνυμαΆσχετα με το τι σου γράφει το δοκίμασες να δεις αν φορτίζει με την ίδια ένταση; Βάλε το ampere και δες τις διαφορές.
-
Το stock recovery απ ότι φαίνεται χρειάζεται γιατί τα twrp δεν μπορούν να κάνουν format data στην συγκεκριμένη συσκευή. Το magisk δεν μπαίνει με την ρομ απλά το αντιγράφει στον εσωτερικό χώρο. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει root η συσκευή, καποιοι με official στο παρελθόν δεν τα κατάφεραν. Δοκιμασε το και αν πέσεις σε bootloop ξανα πέρασε την ρομ από πάνω χωρίς να κάνεις κάτι άλλο.
-
Προβλημα με twrp
ΜήνυμαΒάλε και το τελευταίο twrp ....