Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πρόσεξε βάζεις twrp. Μπαίνεις κανονικά μέσα κάνεις format επανεκκίνηση σε recovery και μετά αντιγράφεις τη ROM στον εσωτερικό χώρο. Την κάνεις εγκατάσταση και μετά γυρίζεις πίσω και πατάς reboot fastboot. Κάνεις εγκατάσταση από το link το stock recovery. Μπαίνεις σε αυτό και κάνεις wipe all data. Reboot to system. Το αφήνεις να ανοίξει κανονικά το τηλέφωνο. Μετά γυρίζεις σε fastboot και απλά κάνεις εγκατάσταση το twrp. Δεν κάνεις κάτι άλλο μέσα σε αυτό προσοχή.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geoanto555 - - Recoveries
ΜήνυμαΒρες καποιο αλλο και δοκιμασε, δεν ξέρω τι να σου πω. To εχουν δοκιμασει πολλοί , τι να πω, λες να ειναι ολοι με apollopro και κανένας με apollo?
-
ΜήνυμαΤι εννοείς ? Βάζεις twrp και περνάς custom rom. Αν δεν πετύχει απλά κάνεις reboot και μπαίνεις στο συστημα. Αν οχι βάζεις το stock recovery
-
ΜήνυμαΔίνεις και τις δύο εντολές κ ολοκληρωνονται ;;
-
ΜήνυμαΠρέπει να την δώσεις μέσα από το φάκελο adb. @Octaviastikos σαν να είχε κλείδωμα κ το παράτησα.
-
ΜήνυμαΓια δώσε μια fastboot getvar all και δες κάτω κάτω λέει apollo??ανέβασε φωτο να δούμε.
-
ΜήνυμαΤι να πω δεν ξέρω. Εμείς το δοκιμάσαμε σε mi10t pro. Να έχει διαφορά με το 10t δεν νομίζω.
-
ΜήνυμαΑν γράψεις στη διεύθυνση του φακέλου cmd και πατήσεις enter θα ανοίξει. Επίσης μπορείς να πατήσεις στο shift και με δεξί κλικ άνοιγμα παραθύρου εντολών εδώ
-
ΜήνυμαΔες εδώ...
-
Μήνυμακανεις εγκατάσταση το twrp με fastboot flash recovery onoma.img και μετα δωσε fastboot boot onoma.img