Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από marios2004: “καλησπέρα ψάχνω να διαβάσω πως μπορώ στο xiaomi mi 8 global μπορώ να περάσω την ελληνική ρομ ευχαριστώ” Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020) Στάλθηκε από το Oneplus 8pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Mi Max3 ήταν με μαϊμουδορομ china version. Περάσαμε την τελευταία rom για nitrogen china stable Miui 12 το κλειδώσαμε με το δικό του Mi Account. Κατεβάσαμε το τελευταίο mi unlock tools, βάλαμε τους κωδικούς Mi Account μας ζήτησε να αποσταλεί sms για επιβεβαίωση όπως και έγινε. Τρέξαμε το tools αλλά δεν έβλεπε την συσκευή ενώ ο υπολογιστής το βλέπει κανονικά σε fastboot mode. Ενεργοποιήσαμε την επιλογή προγραμματιστέw, εντοπισμό usb αλλά πάλι τίποτα. Δοκιμάσαμε άλλο tools 3.5 επίσης τίποτα, όλ…
-
Ναι προχώρησε σε unlock bootloader και εγκατάσταση τις xtrv. Εδώ τι θα κάνεις, ότι σε λείπει το προσθέτεις ή δεν γνωρίζεις Drivers Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Πως θα δεις αν η συσκευή είναι Global ή China version Product Authentication Πως θα δεις αν ο bootloader είναι unlock ή lock Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Και εδώ η μέθοδος για Unlock Bootloader Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτ…
-
Αγορα κινητου μεχρι 250
ΜήνυμαΑυτά ξέχασε τα. Θα πας σε pocof2pro το απόλυτο vfm Στάλθηκε από το IN2020 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
spideman3 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από dimitris839: “έχουμε twrp για mi 10 umi? ” Από το eu Mi 10 Pro TWRP 3.4.2b 2020.06.23 from LR.Team | Xiaomi European Community
-
Ενας τυπος βρισκεται στον παραδεισο χωρις να ξερει γιατι. Παει λοιπον στον Αγιο Πετρο και τον ρωταει : – Με συγχωρειτε,εγω πως βρεθηκα εδω; Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι βγηκα βολτα με τη γυναικα μου με το αυτοκινητο. – Ακριβως, του λεει ο Αγιος Πετρος. Και μετα η γυναικα σου σου ειπε «Αν με αφησεις να οδηγησω, θα εισαι ενας αγγελος». Κι ετσι εφτασες εδω…!!! Ο Γιωρίκας είναι ένας εμπορος επίπλων και έφτασε στην Γαλλια για επαγγελματικό ταξίδι. Εκεί στο ξενοδοχείο που διέμενε γνώρισε μια πολύ όμο…
-
Data usage σε MIUI 12
ΜήνυμαΚαλησπέρα μια ερώτηση άσχετη με το πρόβλημα σου. Σε φίλο που πήγε σε Miui 12 δεν δουλεύουν τα led ειδοποιήσεις. Σε εσένα είναι εντάξει. Στάλθηκε από το IN2020 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk