Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Messenger
ΜήνυμαΚαι εδώ miui επαφές εφαρμογή Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Messenger
ΜήνυμαΑν δεν κάνω λάθος έχεις την εφαρμογή της google δες εδώ Στάλθηκε από το OnePlus8pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Messenger
ΜήνυμαΓια πες μας ποια συσκευή έχεις και miui έκδοση Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από lorenzo81: “Παράθεση από bzanios: “Παιδιά εχώ και εγω ίδια περίπτωση με αντικείμενο που φαίνεται ότι παραδόθηκε χωρίς να το έχω πάρει. Μετά από επικοινωνία με banggood, μου απάντησαν ότι σ΄αυτούς φαίνεται ότι το δέμα παραδόθηκε και να ψάξω στους γείτονες, ταχυδρομία, courier, για να δω τι έγινε με το δέμα. Στα elta φαίνεται το δέμα ότι παρελήφθει από παιλάτη εξωτερικού (Λουξεμβούργο), αλλά καμιά άλλη κίνηση. Αύριο Δευτέρα θα πάρω κανένα τηλέφωνο στα Ελτά να δω τι θα μου πούνε. ” Κι …
-
redmi 8 4-64
ΜήνυμαΔες screenshot 794e2d27e65de0c0a43f87b1909f76ab.jpga89c851bdf04b685596ac62fc2ae5b33.jpg2ea800d1341c3e367a35748d3b867f36.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
redmi 8 4-64
ΜήνυμαΡυθμίσεις - Σύνδεση και κοινοποίηση - Εκτύπωση - Υπηρεσία εκτύπωσης συστήματος. Δεν το δοκίμασα αλλά έτσι νομίζω. Δες τι λέει πρώτα στο Σχετικά με την εκτύπωση δίνει συμβουλές, βήματα Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν σε βγάλει τιμή 1 μπορείς αν είναι παραπάνω κάθεσαι στα αυγά.