Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από amavroudis: “Το face unlock είναι κάτω από το: Settings, password and security, face unlock Δε σου το έχει εκεί;;; ” Τελικά έφταιγε το tempered glass Αποστόλη.
-
Το έχει αλλά τίποτα με πάει στο μοτίβο, κάμερα με βλέπει, αδυναμία αναγνώρισης τίποτα άλλο. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από amavroudis: “Εννοώ Γιώργο να κάνεις εκ νέου τη διαδικασία για την αναγνώριση προσώπου. Αν έχεις παλιά δεδομένα διαγραφή και εκ νέου... ” Τίποτα δεν κάνει Αποστολή. Και δεν βρίσκω ποια εφαρμογή είναι για το face unloock μήπως με διαγραφεί δεδομένων γίνει δουλειά.
-
Δεν έχω καμία Αποστόλη φωτογραφία. Δοκίμασα αλλαγή γλώσσας - χώρας τίποτα.
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Όλα καλά μέχρι στιγμήν απλά δεν δουλεύει για άλλη μία rom η αναγνώριση προσώπου για ξεκλείδωμα συσκευής. Δοκίμασα china stable Miui 12, global Miui 11, EU beta τίποτα καθαρή εγκατάσταση. Πότε το παρουσίασε δεν θυμάμαι γιατί από 3/6/2020 είμαι με την XTRV πριν 15 ημέρες το διαπίστωσα που θέλησα να ενεργοποιήσω το χαρακτηριστικό. Για πείτε υπάρχει λύση? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68144/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68145/ forums.xiaomi-miui…
-
Αγορά κινητού
ΜήνυμαRedmi Note 9 pro για εμένα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπράβο πολύ καλή δουλειά. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είσαι με την τελευταία global beta rom που δόθηκε πέρσι τέλη Ιουνίου. Έχει αλλάξει πολιτική η xiaomi από πέρσι και για τις global δίνει μόνο global stable rom. Τώρα αν θέλεις beta μόνο η κοινότητα δίνει αλλά πρέπει να έχεις unlock bootloader. Αλλιώς κατέβασε την τελευταία fastboot stable global rom και εγκατάσταση μέσω mi flash tools. Υπόψιν ότι επιλέξεις θα πάρεις αρχεία μεταφορά σε υπολογιστή, επαφές back up γιατί θα διαγραφούν τα πάντα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2ba7fe79510d4604b3ad3d11e65b9508.jpg96a0bac67bafa71506bef40d81e54cb9.jpg
-
Σε εμένα λέει ότι δεν αναγνωρίζει το πρόσωπο @MIUI_ART Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Mi8 δεν δουλεύει η αναγνώριση προσώπου για ξεκλείδωμα συσκευής Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις έγινε εγκατάσταση σε Mi8 ίδωμεν από αύριο ασφαλή συμπεράσματα
-
Πρόβλημα με δεξί πλήκτρο
ΜήνυμαΔες τις ρυθμίσεις και βάλε αρχικές ή από πέσιμο κολλάει πήγαινε το σε κατάστημα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από JohnVasileiou: “Η μπαταρία ακόμη σε άθλια επίπεδα... πότε θα τη διορθώσουν? ” Αν θέλεις μπαταρία μόνο σε stable rom στις beta rom μην περιμένεις. Στα λέω εκ πείρας χρόνια (5) σε global beta rom σχεδόν κάθε εβδομάδα θέμα με την μπαταρία. Μετά πήγα σε global stable εκεί είδα διαφορές μεγάλες. Τώρα επέστρεψα εδώ και δύο μήνες σε xtrv beta λόγου Miui12 γιατί στις global βλέπω να πηγαίνουμε κατευθείαν σε Miui13.
-
Mi 8 πρόβλημα
ΜήνυμαΕδώ απάντηση ασφαλή θα δώσουν @geoanto555 @NasDriver Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk