Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Xiaomi Mi Band 5 Ελληνικό
ΜήνυμαΓια ψάξε στο μενού μήπως έχει και τα ενεργοποιήσεις. Αλλιώς περίμενε θα τα δώσουν σε κάποιο update γιατί το mi band 4 έχει. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εδώ και δύο ημέρες κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβλημα Redmi 8Α
ΜήνυμαΕγώ θα έκανα αλλαγή κάρτας sim αν είναι παλιά ή θα δοκίμαζα την sim σε άλλο κινητό και εννοείται για ασφαλή συμπεράσματα στο 2G. Αν συνέχιζε το πρόβλημα στο κατάστημα αγοράς και χρήση εγγύησης Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα έως τώρα όλα πάνε καλά.
-
Όλα καλά σε Mi8 έως τώρα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα στο κινητό λόγω διακοπης της σύνδεσης κατα τη διαδικασία της αναβάθμισης
spideman3 - - Recoveries
ΜήνυμαΣε αυτή την ερώτηση θα σε απαντήσει το κατάστημα.
-
Πρόβλημα στο κινητό λόγω διακοπης της σύνδεσης κατα τη διαδικασία της αναβάθμισης
spideman3 - - Recoveries
ΜήνυμαΕσύ μόνο στην Καστοριά αν μπορούν στο mygad δεν έχεις κάτι να χάσεις αν τους πάρεις τηλέφωνο mygad.gr/index.php?route=information/contact
-
spideman3 - - Recoveries
ΜήνυμαΠου ακριβώς μένεις πόλη δώσε και αν είναι Αθήνα, Θεσσαλονίκη συνοικία δεν χρειάζεται οδό Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@spideman3 Όχι ρε φίλε δε θυμάμαι .. χαχα Για πες ...” Φουτσινι Αρμάντο Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
spideman3 - - Recoveries
Μήνυμα@Xenia133 Ότι σε είπε ο @NasDriver βρες μαγαζί. Εγώ είμαι από επαρχία δεν ξέρω. Αξίζει να το σώσεις το κινητό έχει άλλα δύο χρόνια χαλαρά απρόσκοπτης λειτουργίας. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
spideman3 - - Recoveries
ΜήνυμαΠροσπάθησε και σήμερα. Και δεν είναι κόπος
-
spideman3 - - Recoveries
Μήνυμα@Xenia133 Η συσκευή έχει κλειδωμένο bootloader. Δεν μας έδωσες αν η συσκευή είναι global version θα το δεις απο εδώ έχει μεγάλη σημασία mi.com/global/shield/?fbclid=I…Djvz7ZSJO4NS8vlyY#imei_en δώσε το αποτέλεσμα σε φωτογραφία. Και επίσης πες μας αν πέρασες τους drivers της xiaomi και όταν το συνδέσεις με τον υπολογιστή αν το βλέπει και πως έτσι πρέπει όταν είσαι σε fastboot λειτουργία forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…3ec11c9a50efbbdea40edade3 και επίσης ποιο mi flash tools χρησιμοποιείς εγώ έχω αυ…
-
spideman3 - - Recoveries
ΜήνυμαΘα πας εδώ να δούμε ποια version είναι mi.com/global/shield/?fbclid=I…Djvz7ZSJO4NS8vlyY#imei_en Να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο bootloader xiaomi-miui.gr/community/index…%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%82/ Για τα δύο παραπάνω δώσε αποτέλεσμα με φωτογραφία. Αν είναι global κατέβασε από εδώ c.mi.com/oc/miuidownload/detail?guide=2 forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…3ec11c9a50efbbdea40edade3 Αν είναι china version από εδώ mifirm.net/model/dipper.ttt Όταν ολοκληρωθεί το download κάνουμε αποσυμπίεση το αποσυμπιεσμ…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
spideman3 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από l_themis: “Υπάρχει TWRP για το Mi10???? ” Αυτά βρήκα από μια απλή αναζήτηση στο google. Αν θέλεις ψάξε και στο telegram ίσως υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες xiaomifirmware.com/guides-and-…rp-custom-recovery-mi-10/ cyanogenmods.org/mi-10-twrp-recovery/ youtube.com/watch?v=sS9n5_mYr7A&feature=youtu.be xda-developers.com/unofficial-…aomi-mi-10-and-mi-10-pro/