Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Το είπε ο φίλος ένα ποστ ποιο πίσω. Κρατάς αυτή την ρομ και μόλις δοθεί η πρώτη σταθερή ρομ μετάβαση σε σταθερή.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Lunatico: “Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από Lunatico: “Να φτιάχνατε ρε παιδιά και τη μορφή ημερομηνίας στην οθόνη κλειδώματος... ” Για πες τι προβλήμα δηλαδή έχεις;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67745/” Η μορφή ημερομηνίας στα ελληνικά είναι μέρα - μήνας Θα έπρεπε να είναι Παρασκευή 12/06” Εάν προσέξεις έτσι είναι σε όλες τις επιλογές. Άρα είναι προεπιλογή αγγλοσαξονικό σύστημα αν δεν κάνω λάθος. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Mi8 όλα καλά έως τώρα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi 8 died
ΜήνυμαΔες αν πατήσεις ταυτόχρονα το power+volume down μπαίνει σε fastboot mode και αν το συνδέσεις σε υπολογιστή στο βλέπει. Αν ναι κατέβασε μια fastboot rom και με το miflsh tools πέρασε rom. Και Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi8
ΜήνυμαΑυτή είναι η νέα πολιτική της Xiaomi από πέρσι το ανακοίνωσε. Ο λόγος είναι απλός έχασαν την μπάλα με καμιά 30 συσκευές που ανακοινώνει των χρόνο. Αλλά πίστεψέ με καλύτερα stable. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Wifi stored passwords
ΜήνυμαΜε root και από το play store αυτή την εφαρμογή wifi key recovery Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk