Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αυτό που σε είπε ο Απόστολος το είδες. Ο υπολογιστής αναγνωρίζει την συσκευή σου. Edit: τώρα το είδα ότι το βλέπει. Δοκίμασε με νεότερο mi flash Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με ποιο mi flash είσαι Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν ασχολείσαι με την συσκευή και θέλεις να παίρνεις τα νέα χαρακτηριστικά που προσθέτει η xiaomi στο λειτουργικό της miui τότε developer με ρίσκο κάποιες φορές τα bug. Κάθε εβδομάδα θα έχεις rom. Αν τώρα δεν ασχολείσαι ή θέλεις η συσκευή να λειτουργεί απρόσκοπτα χωρίς προβλήματα γιατί ενσωματώνει τα νέα χαρακτηριστικά όταν λειτουργούν καλά τότε stable. Δίνουν rom σχεδόν κάθε μήνα με δύο το αργότερο. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67128/ Γεια σας Mi Fans Πώς είστε? Ποιο θεωρείτε από τα πιο αναγκαία πράγματα στο κινητό τηλέφωνο? Για μένα η μεταφορά/επαναφορά δεδομένων σε επαναφορά τηλεφώνου/στήσιμο νέου τηλεφώνου καθώς πρέπει να κατεβάσουμε μια εφαρμογή κοινής χρήσης αρχείων στην συνέχεια να μεταφέρουμε αρχεία/ εφαρμογές κ.λ.π. και να τα εγκαταστήσουμε. Με την εφαρμογή "Mi Mover" κάνουμε τις παραπάνω εργασίες ευκολότερα και εξοικονομούμε χρόνο. Πως δείτε τον παρακάτω οδηγό. Βήματα…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕπίσης δες από Ελλάδα αν δεν θέλεις να περιμένεις μήνα θα κάνει χαλαρά να έρθει συν το τελωνείο αν δεν έχουν μέθοδο αποφυγής: mygad.gr/ qubestores.com/
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΔιάβασε τα σχόλια φαίνεται καλή. Αλλά έχε υπόψιν θα περάσει τελωνείο άρα κανένα 25 έως 50 ευρώ πάνω @komatoza δες και εδώ και ρώτησε μήπως στέλνουν χωρίς τελωνείο μέθοδο dragon-tt.com/xx.aspx?id=2842 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GEORGE13: “τοσο χαλια που λες να μεταβεις κ σε αλλη μαρκα κινητου? μονο κ μονο για την καμερα? κ να μου εξηγησετε τι ειναι το ois να ξερουμε οσοι δεν γνωριζουμε?” What is image stabilization? OIS, EIS & more explained! - Android Authority Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα πουλάκι με σφύριξε ότι έχει ενεργό το 2api αλλά άγνωστο ποια ή πόσες κουμπουνουν στο honor όπως επίσης ότι δεν έχει ανάγκη από gcam. Το Mi 9 δυστυχώς το επισκίασε η έλευση του Mi 9T pro με τον 855+ και ότι κατά λάθος τους κάθισε το firmware. Για το 1+7T δεν το συζητάμε κινητάρα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk