Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Ωραίος καλορίζικο, καλοδουλευτο φίλε. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

spideman3 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Tubby Morton: “Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας και μια χάρη. Έχω το Mi8 και σκέφτομαι να κάνω μία αλλαγή και να μεταπηδήσω στο Mi9T (το απλό, όχι το Pro). .” Εγώ πάντως δεν θα πήγαινα σε υποδιαιστερει συσκευή. Το Mi9T pro λόγου απουσίας του OIS το απορρίπτω. Οπότε μείνει το Mi 10 σε κανένα τρίμηνο μήπως πέσει η τιμή αλλιώς honor 20 pro global version του Φεβρουαρίου 2020. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

spideman3 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Επειδη ειχα το προ.. Βραδυνες δυσκολα θα βγαλεις καλυτερες απο το mi8. Δεν εχεις σταθεροποιητη εικονας οποτε θα πρεπει να εχεις χειρουργικο χερι. Εμενα με παιδεψε να βρω gcam να βγαζει καλες φωτο παντως. Σαν κινητο παντως ειναι πολυ καλο.” Και τώρα με ποια συσκευή είσαι,? Τώρα το είδα mi note 10 Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σύνδεση με Mi PC Suite

spideman3 - - Mi MAX 2 (Oxygen)

Μήνυμα

Από όσο ξέρω όχι. Μόνο στο mi cloud κάποια αυτά. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

spideman3 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Αν δεν κάνω λάθος ένα από τα χαρακτηριστικά του Miui ως λειτουργικό ότι σκοτώνει ότι κινείται στο backgraud για την καλύτερη δυνατή διαχείριση της ram νομίζω.

• Παράθεση από thanostonia: “Link για pixelcam ” celsoazevedo.com/files/android…e-camera/dev-jairo_rossi/

• Magic WormHole

spideman3 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

.a09130e81d6aff76258803eb5c265d9e.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν δεν τα συγχρονιζες σε mi cloud ή google foto τα έχασες. Άφησε ενεργό τον συγχρονισμό λογαριασμών ίσως κάτι επανέλθει. Όπως επίσης πήγαινε στην εφαρμογή google foto σύρε προς τα κάτω ίσως να συγχρονισε. Αλλιως δοκίμασε εφαρμογές τύπου recova μπας αν και δεν το πιστεύω. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν μιλάμε για φωτογραφίες θα επανέλθουν μόνο αν τις είχες να συγχρονίζουν με το google foto ή mi cloud. Για τις επαφές μέσω gmail ή mi cloud. Τα άλλα αρχεία ξέχασε τα. Όσο αφορά τις εφαρμογές μέσω του mi cloud θα σε ζητήσει επαναφορά της συσκευής αν και εγώ προτιμώ σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να τις κατεβάζω από το play store. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redi Note 4

spideman3 - - Recoveries

Μήνυμα

Δεν θα ξανά προσπαθήσεις να το ανοίξεις το κινητό θα προκαλέσεις ζημιά. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redi Note 4

spideman3 - - Recoveries

Μήνυμα

Και αν δεν μπορείς να το ανοίξεις ή βρεις τεχνικό λόγου κορονοϊού σε ρύζι άστο εκεί 4-5 ημέρες. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

.2d36244eda5595cf29ac601101b66170.jpg Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δοκίμασε άλλες νεότερες εκδόσεις gcam πχ 7.2 ή 7.3 των urnyx05, san1ty, mjl ο ντεβελοπερ λέγεται marcos, parrot.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα

• Πασόκος κάνει διακοπές στη Χαλκιδική Εκεί με την παρέα του κολυμπούσε στην θάλασσα, όταν ξαφνικά εμφανίζεται ένας καρχαρίας. Όλοι πετάγονται στην ξηρά πανικόβλητοι, εκτός από τον κολυμβητή που δεν κατάλαβε τι γινόταν. Ο κόσμος βλέπει τον καρχαρία να τον πλησιάζει και να…..............του λέει κάτι. Ο κολυμβητής του απαντά. Ο καρχαρίας του ξανά μιλά. Ο κολυμβητής ξανά απαντά. Ο καρχαρίας του λέει πάλι κάτι. Απαντά πάλι ο κολυμβητής και ο καρχαρίας…φεύγει. Βγαίνει ο κολυμβητής έξω και τον ρωτάνε ο…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 49728423298_655b0d9c80_z.jpg San1ty 7.3 by flickr.com/photos/146708895@N03/ - Flickr2BBcode LITE 49728423448_55be919bd2_z.jpg MJL 7.3 by flickr.com/photos/146708895@N03/ - Flickr2BBcode LITE

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλό μήνα 09ba4ec29bcaf242acaa4d1f9b5c69bf.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk