Παράθεση από nek4d: “Οκ περασαν χρονια που παιδευουν τους χρηστες τους, ακομη να βαλουν μυαλο? ” Xiaomi : Συνεχίζει να αιμορραγεί στην Ευρωπαϊκή αγορά Smartphone με πτώση -36% από έτος σε έτος Xiaomi : Συνεχίζει να αιμορραγεί στην Ευρωπαϊκή αγορά Smartphone με πτώση -36% από έτος σε έτος - News by Xiaomi Miui Hellas
Παράθεση από GEORGE13: “Ερωτηση poco f3 η realme gt neo 2 5g 8/128; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λίγο αλύτερο πιστεύω το realme σε κάμερες, λειτουργικό ποιο ελαφρύ από το Miui, σαν ποιότητα κατασκευής το realme ένα κλικ πάνω. Απλά το λειτουργικό της realme δεν θα σε προσφέρει της ευκολίες του Miui θα πρέπει το 70% των εφαρμογών να το βρεις από το play store. Αλλά θα σε έλεγα περίμενε το xiaomi 12s το πρώτο με την πινελιά της leica. Και φυσικά η realme έχει ελάχιστες …
Τουρκία - Ελλάδα πιστεύω ένα στημένο παιχνίδι. Οι Τούρκοι ασχολούνται με εμάς ξεχνάνε ότι λιμοκτονούν και εμείς ξεχνάμε την ακρίβεια που έχει εκμηδενίση το εισόδημα του Έλληνα. Αποτέλεσμα επιβιώνουν οι πολιτικοί τάγοι και των δύο χωρών.
Παράθεση από armadoran: “φτουυυυ με twrp το είχα.... παίζει κάνα βιντεάκι ??? θυμάμαι είχα τραβηχτεί παλιότερα youtu.be/qJEBkVEnr4E Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020) youtube.com/watch?v=CF6Ix7uivnE Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk”
Συνεχίζει να την υποστηρίζει. PixelExperience_dipper-12.1-20220415-1554-OFFICIAL.zip PixelExperience_Plus_dipper-12.1-20220415-1434-OFFICIAL.zip by Giammarco Senatore Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε pixel κάνε εγκατάσταση twrp format data, χύμα την rom στην συσκευή εγκατάσταση. Έτσι την κάνω στο Mi5. Στάλθηκε από το IN2025 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk