Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Μην παίρνεις πάνω σου τις αμαρτίες του Μανώλη. Ας τον έκοβε, ο Γιώργος καιγόταν ο άλλος είχε μπρικαρισμένη συσκευή καινούργια του κουτιού και ο Μήτσος πουλούσε τρέλα. Αλλά δεν πρόλαβα τι ακόμη ειπώθηκε και πήγε για BANάκια. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65070/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65071/
-
Πάει αγορινες μου τον χάσαμε τον Μήτσο μας. Τον έστειλαν για Banάκια μέχρι της 21-10-2019. Ο λόγος κακάριζε στο νήμα του RN8/PRO ενώ ένα παλικάρι καιγόταν δλδ μπρικαρισμενη συσκευή. Και ο Μήτσος τρόλαρε ελπίζω να είναι χειμερινός κολυμβητής και να τα απόλαυση τα Banακια του. 79742e227489f0a4309526876bfe3d4f.jpg Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια μικρή ιστοριούλα από εμένα γιατί όπως σωστά λένε ο Κινέζος δεν έχει μπέσα. Την 5-8-2019 έκανα παραγγελία από banggood ένα smartwatch της πλάκας χωρίς tracking number λόγου του ποσού σε συνδυασμό αξιοπιστίας καταστήματος - paypal. Την 7-10-2019 ενημερώνω μέσω email ότι δεν παρέλαβα. Η απάντηση ήταν ότι μέσα σε 3 εργάσιμες θα με βάλουν τα χρήματα. Στις 17-10-2019 μέσω email ενημερώνω ότι δεν τα έβαλαν, Έλαβα δυο email στο πρώτο ότι θα το προωθήσουν στο ανάλογο τμήμα και το δεύτερο ότι δεν αναγ…
-
Τρέξε το mi fit των παιδιών κάνε το αντιστοίχιση και μετά τρέξε το notify. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατέβασε το mi fit των παιδιών από το πρώτο ποστ κάνε το εγκατάσταση. Από το play store την εφαρμογή notify. Από το δεύτερο ποστ τα τελευταία αρχεία για το mi band 3 κάνε τα unzip. Τρέξε την εφαρμογή notify ακολούθησε τις οδηγίες πρώτου post πως θα τα κάνεις εγκατάσταση Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk