Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Μπες σε fastboot λειτουργία και τρέξε αυτούς τους οδηγούς, βγάλε φωτογραφία και δώσε αποτέλεσμα. Product Authentication Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος? Επίσης πες αν εσύ με δικό σου λογαριασμό το ξεκλείδωσες αν δώσει αποτέλεσμα ότι ο bootloader είναι unlock. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θέμα με ειδοποιήσεις;
ΜήνυμαΑκολούθησε τον οδηγό μήπως κάτι σε διέφυγε. Αλλιώς γύρισε μία rom πίσω χρησιμοποιώντας fastboot rom με το miflash tools. Επιλογή κάτω δεξιά το Save User για να μην χάσεις δεδομένα,εδώ από που θα κατεβάσεις την rom την 10.3.2 που είναι η προτελευταία για την συσκευή σου: MIUI 10 Global Stable ROM v10.3.2.0.PEEMIXM for Mi MIX 3 Released : Download now! - Mi MIX 3 - Mi Community - Xiaomi. Υπόψιν ελπίζω να έχεις ξεκλείδωτο τον bootloader αλλιώς περίμενε κάποιον να σε πει αν αυτά που λέω είναι ασφαλή…
-
Θέμα με ειδοποιήσεις;
ΜήνυμαΔες αυτών των οδηγό Γιατί δεν έρχονται ειδοποιήσεις απο εφαρμογές Miui 10 XTRV Και επίσης πότε ξεκίνησε το πρόβλημα. Μήπως μετά από αναβάθμιση? Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Παράθεση από spideman3: “Εδώ και μέρες είμαι με china beta Miui 11. Με την global και σε εμένα τρέχει Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καμια Gcam δεν τρεχει σε κινεζικες. Θελεις gapps για να τρεξει” Και όμως δουλεύουν έχω την 6.2 των San1ty & Arnova. Μόνο η gcam 7.0. bb46053953dcbd54f91abbc524f81370.jpg47e509d6684f1ef515825facf93a7f1c.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk