Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@lorenzo81 China beta rom 9.9.3 Έγινε απεγκατασταση gcam Εγκατάσταση την 7.0 arnova test. Μαύρο σκοτάδι δεν λειτουργεί τίποτα. Εκκαθάριση δεδομένων, μέσα από την εφαρμογή έδωσα τις άδειες. Reboot την συσκευή, τρέξιμο την gcam αποτέλεσμα ίδιο. Πώς τα κατάφερες και πήγες στο video?7e8998478a350771cabc523e816c3f01.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠω πω πω τα γκρεμια πήρε. @gvoi Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “[url='https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/User/46382-Tubby-Morton/'θα μου επιτρέψεις να "κλέψω" ένα κομμάτι απ' το κείμενό σου ή και...όλο, για να εκνευρίσω ακόμα έναν...τέτοιον?? 8o[/quote]Ρεμαλι και εγώ αυτό θα κάνω. Το καλύτερο είναι να είχαμε το ίδιο πορτρέτο και από τα δύο κινητά. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk”
-
Mi 9t pro ή mi9
ΜήνυμαΤο Mi9 έχει ποιο ποιοτικά υλικά κατασκευής. Η κάμερες όλες είναι επώνυμες Sony, samy. Και στα χαρακτηριστικά έχει το κάτι παραπάνω. Το Mi9T pro στα υλικά ελάχιστα κάτω. Στις κάμερες η μία sony η δεύτερη omnivision (τραβάτε με να κλαίω) αλλά μπαταρία μεγαλύτερη. Για τις selfi cameres δεν ξέρω γιατί μου είναι αδιάφορες. Το κακό είναι ότι τo Mi9T pro έκανε περισσότερες πουλήσεις που έχει ως αποτέλεσμα να το παρέχει η xiaomi περισσότερη τεχνική υποστήριξη. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας T…
-
Παράθεση από aliengoa: “original mi fit που κατέβασε απο το AppStore ” Προς το τέλος λέει πως γίνεται Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + Mi Band 3 με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.8 Stable]