Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Μια ερώτηση την beta 20 σας την κάνει εγκατάσταση? Εμένα όχι δοκίμασα με global, xtrv, eu, China beta χωρίς αποτέλεσμα. Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Magic WormHole

spideman3 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα. Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64366/

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

spideman3 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Όχι πολλά παιδιά το έχουν έτσι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: Σαν σήμερα, το 1833, φυλακίζεται για εσχάτη προδοσία! Πρώτο κουδούνι» στα σχολεία Αγιασμός σε ΕΠΑΛ Ελπίζω να μην είσαι καλό παιδάκι στο σχολείο (Εγκλήματα) Στο παρά πέντε - Η πετροβσσιλη

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εδώ ποια συσκευή θα σε δώσουν ως ευγνωμοσύνη, μήπως 1+? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Από εκεί που θα βγάλεις τα περισσότερα. Μεταξύ κατεργαρηδων ειλικρίνεια. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μια Sony έχει η άλλη είναι omnivision το Mi9T pro. Μόνο μπαταρία στα συν δεν κατάλαβα γιατί έγινε τέτοιος ντόρος. Εγώ αυτό αντιληφθείν ως άσχετος. Τέτοιες λ@λ@κι@ς κάνει ο Καστοριανός και μας στερεί την διασκέδαση. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά. Ρε παπατζή δεν είναι δικό σου άλλου είναι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Νομίζω ότι στις global δεν γίνεται Θοδωρή. Το πρασπαθησα και εγώ. Μόνο στην xtrv ή eu αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι pro ρε τραχανά υποδιέστερο του Mi9 μόνο μπαταρία. Πας για Mi9 ή Mi9s 5G ή κάνε την υπέρβαση για 1+7T Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Antonis83: “Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη έκδοση; ” Εγώ προσωπικά έχω καταλήξει σε αυτή celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog657/ με αυτές τις ρυθμίσεις Ρυθμίσεις Gcam San1ty f1 v9.5 6.2.030 - Google Drive

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

spideman3 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από Panos21t: “Παράθεση από Dimitris Kostoulas: “Ξεκλειδωσα το mi9 μου φλασαρα twrp πέρασα την τελευταία ελληνική rom όλα άψογα ευχαριστώ πολύ την κοινότητα για τη γαμάτη και επίπονη δουλειά που ρίχνετε ” Ειναι καλυτεεη απ την global?? Οι ειδοποιησεις φαινονται;; ” Δεν το συζητάμε αυτό η global είναι πίσω σε χαρακτηριστικά. Ενώ η rom της ελληνικής κοινότητας βασίζεται στην china rom και δίνεται κάθε εβδομάδα σε αντίθεση με την global .

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα, καλή εβδομάδα παιδιά. Παράθεση από demakhs: “ευγνωμοσύνης του συναδέλφου, είμαι ολιγαρκής ” Αυτό αδυνατό να το πιστέψω με προσπερνάει. Ο Τάκης να κυκλοφορεί με το στολίδι (Mix3) και εσύ με το μεταχειρισμένο RN6.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μιας και το Mix2s έχει τα ίδια συμπτώματα ασθένειας με το Mi5s πάρε ένα για εσένα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Και μας τι το αναφέρεις. Μήπως δική σου είναι η συσκευή που έρχεται. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• trCamera REBORN v4e_xml_manualfocuss Telegram Παράθεση από XiaoPST: “Παράθεση από spideman3: “Mi8 stock & gcam ” Τελικά Ξάνθη ή Δράμα είσαι? ” Η πρώτη Ξάνθη οι επόμενες Δράμα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά καλή ξεκούραση. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64332/ lifo.gr/now/world/226115/mayri…n47WJ5v4PhuMRok7-HsiJMOOg huffingtonpost.gr/entry/epa-ot…S5DumENt7xzfpobWfZ2iobG58 thecaller.gr/lifestyle/protago…BbX7fjDVLF62vcP1s2VEJR2do newsone.gr/ellada/mama-arkouda…QAhjeBexaL4RQDgdaaUll-ZnI techingreek.com/ellada-i-akriv…zZHWT1HICHXJY6YLTJc7p1zXw news247.gr/epixeiriseis/ion-i-…HDH628DlUi7zsh9KcWlzEmhJ0 dogma.gr/diafora/i-de-gyni-na-…rral&utm_campaign=top5box newsit.gr/paraxene…

• Το ρημαξες και αυτό Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk