Μια ερώτηση την beta 20 σας την κάνει εγκατάσταση? Εμένα όχι δοκίμασα με global, xtrv, eu, China beta χωρίς αποτέλεσμα. Sent from my MI 8 using Tapatalk
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: Σαν σήμερα, το 1833, φυλακίζεται για εσχάτη προδοσία! Πρώτο κουδούνι» στα σχολεία Αγιασμός σε ΕΠΑΛ Ελπίζω να μην είσαι καλό παιδάκι στο σχολείο (Εγκλήματα) Στο παρά πέντε - Η πετροβσσιλη
Μια Sony έχει η άλλη είναι omnivision το Mi9T pro. Μόνο μπαταρία στα συν δεν κατάλαβα γιατί έγινε τέτοιος ντόρος. Εγώ αυτό αντιληφθείν ως άσχετος. Τέτοιες λ@λ@κι@ς κάνει ο Καστοριανός και μας στερεί την διασκέδαση. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω ότι στις global δεν γίνεται Θοδωρή. Το πρασπαθησα και εγώ. Μόνο στην xtrv ή eu αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι pro ρε τραχανά υποδιέστερο του Mi9 μόνο μπαταρία. Πας για Mi9 ή Mi9s 5G ή κάνε την υπέρβαση για 1+7T Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από Antonis83: “Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη έκδοση; ” Εγώ προσωπικά έχω καταλήξει σε αυτή celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog657/ με αυτές τις ρυθμίσεις Ρυθμίσεις Gcam San1ty f1 v9.5 6.2.030 - Google Drive
Παράθεση από Panos21t: “Παράθεση από Dimitris Kostoulas: “Ξεκλειδωσα το mi9 μου φλασαρα twrp πέρασα την τελευταία ελληνική rom όλα άψογα ευχαριστώ πολύ την κοινότητα για τη γαμάτη και επίπονη δουλειά που ρίχνετε ” Ειναι καλυτεεη απ την global?? Οι ειδοποιησεις φαινονται;; ” Δεν το συζητάμε αυτό η global είναι πίσω σε χαρακτηριστικά. Ενώ η rom της ελληνικής κοινότητας βασίζεται στην china rom και δίνεται κάθε εβδομάδα σε αντίθεση με την global .
Καλημέρα, καλή εβδομάδα παιδιά. Παράθεση από demakhs: “ευγνωμοσύνης του συναδέλφου, είμαι ολιγαρκής ” Αυτό αδυνατό να το πιστέψω με προσπερνάει. Ο Τάκης να κυκλοφορεί με το στολίδι (Mix3) και εσύ με το μεταχειρισμένο RN6.
trCamera REBORN v4e_xml_manualfocuss Telegram Παράθεση από XiaoPST: “Παράθεση από spideman3: “Mi8 stock & gcam ” Τελικά Ξάνθη ή Δράμα είσαι? ” Η πρώτη Ξάνθη οι επόμενες Δράμα.